• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

A.F.Th. van der Heijden - Stemvorken

A.F.Th. van der Heijden signeert zijn nieuwe roman Stemvorken met eventueel persoonlijke boodschap voor u. Hij zal maximaal 50 boeken met persoonlijke opdracht signeren. Hierna zal hij de boeken signeren, maar dan zonder opdracht.

Reserveer nu!

Stemvorken Deel 8 uit de cyclus ‘De tandeloze tijd’ - gaat niet alleen over liefde en lichamelijkheid, maar ook over verval dat komt met het voortschrijden van de tijd. Zwanet en Corinne raken betrokken bij de zoektocht naar Tibbolt ‘Movo’ Satink, die is verdwenen na een veldslag tussen voetbalhooligans, maar een sleutelrol vervult bij de genezing van een ernstig verwarde vrouw over wie zij zich ontfermen. Uiteindelijk is het de vijandige buitenwereld die hun liefde te gronde dreigt te richten.

A.F.Th. van der Heijden (1951) schreef meer dan dertig boeken en zijn werk werd onderscheiden met onder meer de Anton Wachterprijs, de F. Bordewijk-prijs, de Multatuliprijs, de Generale Bank Literatuurprijs, De Gouden Uil, de Dirk Martensprijs en de AKO Literatuurprijs. Zijn boeken zijn verschenen in diverse talen en een aantal ervan werd verfilmd.

credits foto A.F.Th van der Heijden: Mark Kohn

Gesigneerde editie met persoonlijke opdracht van A.F.Th. van der Heijden

Gesigneerde editie met persoonlijke opdracht van A.F.Th. van der Heijden

Belangrijk: Lees dit goed door voor u bestelt. Wilt u een exemplaar van dit boek reserveren met een handtekening van de auteur en een persoonlijke tekst? Volg dan de volgende stappen: 1. Reserveer het boek 2. kies in het bestelproces voor de optie 'Inpakken in cadeaupapier' en kies één van de beschikbare soorten cadeaupapier 3. Vul in het volgende scherm bij 'Inpakservice'  in het tekstveld de tekst in die u toegevoegd wilt hebben. Nadat de auteur het boek van opdracht en handtekening heeft voorzien wordt het naar u toegestuurd of krijgt u bericht van ons dat het boek voor u klaar staat in onze winkel.

Let op: Wanneer u niets invult in het tekstveld wordt het boek alleen voorzien van een handtekening zonder tekst.

 

reserveer boek
Stemvorken

Stemvorken

A.F.Th. van der Heijden

reguliere editie

Nog niet verschenen, verwacht op 23 mei 2021

reserveer boek