0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

À la minute van Mari Maris

À la minute Simpele groentegerechten, ook voor als je weinig tijd hebt Mari Maris. Als een mens moet eten, dan wel graag zo smakelijk mogelijk. En liefst iets waar je wat aan hebt. Maar er zijn er van die dagen dat je gewoon geen hebt zin om te koken - of geen tijd, of allebei - maar toch trek hebt in iets lekkers. Voor die dagen is dit boek, hoewel je er makkelijk alle dagen goed en snel uit kunt koken.

Win een kookboek voor Kerst

 De Kerstdagen zullen er dit jaar anders uitzien dan anders. Het zelf klaarmaken van de (Kerst-)maaltijden is altijd al populair maar dit jaar nog veel meer voor velen ook een uitdaging. Onze kookboekenafdeling is enorm divers en bestaat uit kookboeken voor ieder budget en niveau van koken. We lichten er graag twee recent verschenen van Nederlandse bodem voor u uit. Één daarvan is Á la Minute van Mari Maris
Van dit boek mogen we drie exemplaren weggeven.

Om kans te maken vragen we u: Wat is het lievelingsgerecht van de vrouw van Frank Lammers.
 

Uw antwoord dient uiterlijk woensdag 16 december binnen zijn.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 
Succes!
 

bestel boek

De recepten zijn zoals je van Mari gewend bent: met verrassende smaken en zonder dier. Het overgrote deel is zelfs plantaardig óf er staat een vegan-variatie bij. Dus, à la minute, aan tafel!

Mari Maris is kookboekenauteur en werkte haar leven lang als chef, onder meer in haar eigen groenterestaurant in Frankrijk. De pers (o.a. Het ParoolNRC en Vrij Nederland) noemde Mari's eerder verschenen Groentebijbel onmisbaar en kroonde haar na Saladebijbel, Mari plukt de dag en Maison Mari tot Groentekoningin van Nederland (ELLE Eten, Volkskrant en Telegraaf). A la minute is Mari's vijfde kookboek bij uitgeverij Carrera Culinair.

Frank Lammers kookt uit A la Minute: borlottibonen in tomatensaus


Lucretia van der Vloot kookt uit À la Minute van Mari Maris. 


Rutger van den Broek kookt uit À la Minute van Mari Maris. 

 

Wimie Wilhelm maakt andijvie met boontjes uit À la minute van Mari Maris.

 

À la Minute presenteert chef Aaf Brandt Corstius. Zij maakt geroosterde bloemkool in tomatensaus.