0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Aangenaam Klassiek Live: Joachim Eijlander - Cello

Aangenaam Klassiek Live: Joachim Eijlander - Cello
za 29 september 201814:00 - 15:00
georganiseerd door Donner

Als onderdeel van de Aangenaam Klassiek campagne 2018 en de start van het muziekseizoen zal cellist Joachim Eijlander een optreden verzorgen bij Van der Heijde Bladmuziek in Donner.

  • Entree: Toegang gratis
  • Locatie: Afdeling Bladmuziek (2e etage)

Joachim Eijlander, geboren 1975, kreeg zijn eerste lessen van Jan Hollinger in Rotterdam. Hij volgde zijn studies in Utrecht, Amsterdam en Berlijn. Hij speelde samen met vele gerenommeerde musici, waaronder Inon Barnatan, Karl Leister en Zuill Bailey. Joachim is oprichter van het Rubens Quartet, vooraanstaand Nederlands strijkkwartet. Met dit kwartet trad hij veelvuldig op in Europa, de VS en Israel.

Als cellodocent en kamermuziekcoach was hij verbonden aan verschillende vooraanstaande conservatoria en festivals in Europa en de VS. Samen met pianiste Anastasia Safonova treedt Joachim als duo op. Joachim speelt op een cello van Gaetano Chiocchi (Padua 1870) en met een strijkstok van Nikolaus Kittel (St.Petersburg 1860), hem tot zijn grote dank ter beschikking gesteld door het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds.