0

Africola

Modern Afrikaans eten met een attitude

Duncan Welgemoed

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 29,99
Omschrijving

De Zuid-Afrikaanse keuken omvat zóveel meer dan alleen de alom bekende braai. Hij is onverschrokken, onalledaags, buitengewoon smaakvol en spannend en het eten van chef Duncan Welgemoed heeft niets halfslachtigs in zich. De chef van het Australische restaurant Africola haalt inspiratie uit zijn jeugd in Zuid-Afrika en heeft een passie voor grootse smaken en gedurfde ideeën.
Met gerechten als 'Boerewors' en 'Biltong', steak gegaard op open vuur, 'Calamari safari', Noord-Afrikaanse viscurry, 'de lekkerste worsten van het universum', 'Vetkoek' met kweepeer, en vele andere - tot op heden - best bewaarde recepten uit de Africola-keuken.



Duncan Welgemoed is geboren in Zuid-Afrika en is momenteel een van de meest gewilde culinaire talenten van Australië. Voordat hij naar Australië verhuisde om daar zijn restaurant Africola te openen, werkte hij onder meer bij The Goose (*) en Le Manoir Aux Quat Saisons (**) van Raymond Blanc. Zijn gerechten worden gevormd door zijn Zuid-Afrikaanse afkomst. Africola won al binnen een jaar na opening de prijs voor beste restaurant in Zuid-Australië.

Specificaties
  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    nov. 2020
  • Bladzijden
    256
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    268 x 212 x 29 mm
  • Gewicht
    1354 gram
  • EAN
    9789464040074
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De bijbel van de Indiase keuken

De bijbel van de Indiase keuken

Paulami Joshi
€ 33,99
BBQBijbel

BBQBijbel

Julius Jaspers
€ 25,00
Smokey Goodness Lowlands BBQ

Smokey Goodness Lowlands BBQ

Jord Althuizen
€ 29,99