0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Alex Boogers presenteert 'Onder een hemel van sproeten'

Alex Boogers presenteert 'Onder een hemel van sproeten'
di 24 oktober 201719:30 - 22:00

Alex Boogers presenteert deze avond zijn nieuwe roman Onder een hemel van sproeten in Jazzclub Bird Rotterdam. Aansluitend signeert hij zijn werk. Boekhandel Donner verzorgt de boekentafel.

  • Entree: Toegang gratis | Graag aanmelden via publiciteit@uitgeverijpodium.nl
  • Locatie: Jazzclub Bird Raampoortstraat 24-28 3032 AH Rotterdam

2009. Amerika heeft zojuist zijn eerste zwarte president gekozen. Voor een korte periode lijkt er iets van hoop te ontstaan in de wereld, maar voor de zwarte Harvey is die ene dag precies hetzelfde als alle andere. In zijn troosteloze wijk vecht iedereen om te overleven. Zo ook zijn buurmeisje Amy, die een verschrikkelijk geheim met zich meedraagt. De enige die ze vertrouwt is Jacob, een oude man wiens dierbaarste herinneringen zijn gestorven met zijn vrouw.

Ouderdom en jeugd, zwart en blank, volks en elitair: Alex Boogers schept opnieuw een bijzonder universum vol tegenstellingen. Dit maakt Onder een hemel van sproeten tot een confronterende roman over afkomst, vriendschap en vergelding.

Alex Boogers (1970) schreef zeven romans, waaronder Het boek Esteeen Alle dingen zijn schitterend. Hij brak door met Alleen met de godendat werd bekroond met de Boekhandelsprijs 2016 en genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs 2016. Het boek zal worden verfilmd door Paula van der Oest (Tonio). Er zijn inmiddels meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Voor meer informatie zie https://www.facebook.com/events/226969974501532/

Aanmelden via: publiciteit@uitgeverijpodium.nl