0
Anders coachen met de Bepper Balance Methode
Anders coachen met de Bepper Balance Methode

Anders coachen met de Bepper Balance Methode

Hoe zelf zien, voelen en ontdekken je cliënt helpt bij het veranderproces & Waarom en hoe de Bepper Balance Methode werkt!

Liesbeth Bouwhuis

Paperback / Ingenaaid | Nederlands
 • Leverbaar, de levertijd is 2 werkdagen.
 • Niet op voorraad in onze winkel
€ 29,95
Omschrijving

Voor professionals die een coachende en/of begeleidende functie hebben is het altijd een opdracht en een uitdaging om de cliënt of cliënten te helpen bij hun veranderproces. Dat gaat niet altijd even gemakkelijk en snel. Wanneer je een gesprek voert, is dat serieel. Iemand denkt, zegt, hoort en leest slechts één ding tegelijk. Daardoor kun je gemakkelijk uitweiden of afdwalen van het onderwerp. De Bepper Balance Methode werkt met een tastbare tool en biedt een geheel nieuwe manier van bewust worden en ontdekken. Door alle aspecten die een rol spelen bij een probleem visueel in kaart te brengen op het Bepper Bord creëer je afstand en overzicht. Dat zorgt al voor rust en ruimte. Door deze aspecten vervolgens te wegen in het Bepper Bord, wordt de impact van de aspecten ook voelbaar voor de cliënt. Hoofd, hart en (onder)buik werken samen zodat er een eerlijk beeld van de innerlijke beleving op het Bepper Bord zichtbaar wordt. Jij en je cliënt zien, voelen en ontdekken hoe het anders kan. Jullie komen snel bij de kern van een probleem. Je cliënt wint aan zelfvertrouwen omdat de ontdekking zelf wordt gedaan. En de mogelijke verandering beklijft beter omdat de cliënt zelf de weg ernaartoe heeft gevonden. Dit methode werkt ook bij stellen, gezinnen en teams. Daarbij komt nog dat het werken met deze methode escalatie en conflicten voorkomt. Het bevordert het wederzijds begrip en het gezamenlijk eigenaarschap van een doel of situatie. De werking van de Bepper Balance Methode vanuit een breed perspectief onderbouwd. Met bestaande en nieuwe modellen en voorbeelden wordt uitgelegd welke factoren een rol spelen bij het realiseren van verandering en hoe dit in de methode is verwerkt. Verder lees en zie je een uitgebreide omschrijving van de methode, ondersteund met talloze voorbeelden uit de praktijk. De Bepper Balance Methode kan worden ingezet door professionals die met kinderen, jongeren of volwassenen werken. Dit boek gaat over de kracht van visueel en tastbaar werken aan verbetering door anders coachen, anders bewust worden en anders keuzes maken.

Liesbeth Bouwhuis is gecertificeerd coach en trainer. Zij ontwikkelde van uit haar praktijk een nieuwe methode die tastbaar en snel werkt voor iedere coachende professional die anderen helpt om inzicht te krijgen en verder te komen in het veranderproces. Met de schijnbaar speelse en toegankelijke tools heeft zij al veel cliënten een stap verder geholpen. Ook andere professionals zijn inmiddels getraind en ervaren in het werken met de Bepper Balance Methode. De methode kan ook worden toegepast bij volwassenen, kinderen én jongeren en is geschikt voor het werken met individuen, stellen, gezinnen en teams. De methode wordt ingezet als aanvulling op de reguliere aanpak of als basis bij het werken met teams en gezinnen.

Specificaties
 • Uitgever
  Bepper B.V.
 • Druk
  1
 • Verschenen
  mrt. 2020
 • Bladzijden
  166
 • Genre
  Leidinggeven, coachen
 • Afmetingen
  297 x 210 x 9 mm
 • Gewicht
  640 gram
 • EAN
  9789090329376
 • Bindwijze
  Paperback / Ingenaaid
 • Taal
  Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Basiskennis Hoogsensitiviteit

Basiskennis Hoogsensitiviteit

Carine van den Berg
€ 19,50
Slimmer met het systeem

Slimmer met het systeem

Imre Tijsse Klasen
€ 20,00
Oefeningen

Oefeningen

Eric Van Poucke
€ 39,00
Agile Design Best Practices

Agile Design Best Practices

Bart de Best
€ 35,95