• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Baking School

The Bread Ahead Cookbook

Justin Gellatly, Louise Gellatly & Matthew Jones

Baking School
Baking School

Baking School

The Bread Ahead Cookbook

Justin Gellatly, Louise Gellatly & Matthew Jones

Hardback / gebonden | Engels
  • Leverbaar, de levertijd is 4-5 werkdagen.
  • Niet op voorraad in onze winkel
€ 32,95
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

This book is as good for slavering over as it is to cook from

This book is as good for slavering over as it is to cook from

Best of the batch . . . Gellatly's sourdough is without peer in London

Matthew Jones set up Flour Power City bakery in 1999, and is the co-founder of Bread Ahead, which has branches in Borough Market, Kings Cross, Chelsea, Covent Garden and Westfield Stratford. Head Baker and Pastry Chef at St John for twelve years, Justin Gellatly created the St John Bakery and restaurants' legendary sourdough bread and doughnuts, and is Head Baker at Bread Ahead Bakery and School. He is also the author of Bread, Cake, Doughnut, Pudding. Louise Gellatly is a former chef who now bakes and teaches at Bread Ahead.

Specificaties

  • Uitgever
    Fig Tree
  • Verschenen
    aug. 2017
  • Bladzijden
    320
  • Genre
    Bakken
  • Afmetingen
    253 x 196 x 26 mm
  • Gewicht
    1193 gram
  • EAN
    9780241285183
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Gerelateerde producten

Van scone tot teacake

Van scone tot teacake

Regula Ysewijn
€ 33,99
Bakbijbel

Bakbijbel

Rutger van den Broek
€ 34,99
Een boek over brood

Een boek over brood

Issa Niemeijer
€ 35,00
Broodbijbel

Broodbijbel

Hiljo Hillebrand
€ 34,99
50x Koekjes - Laura's Bakery

50x Koekjes - Laura's Bakery

Laura Kieft
€ 17,50