• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Basics to Brilliance

Donna Hay

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2017

    € 40,99

Basics to Brilliance

Donna Hay

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 40,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Schitterend nieuw boek van Donna Hay

In dit prachtig vormgegeven boek deelt Donna Hay haar beproefde basisrecepten. Bij elk recept geeft Donna slimme variaties, zodat één recept uit kan groeien tot meerdere gerechten. En zo breid je automatisch je repertoire uit.

Wat te denken van een basisrecept voor de perfecte soufflé? Zodra je die onder de knie hebt, kun je gaan variëren. Dan zet je net zo gemakkelijk en vol vertrouwen een overheerlijke spinazie-kaassoufflé op tafel, of eentje met forel, of met pancetta.

Dit is Donna's persoonlijke leidraad om je van basics naar brilliance te helpen. Met meer dan 200 recepten, en prachtige foodfotografie. Zo helpt ze je om in de keuken te kunnen uitblinken!

Van Donna Hay zijn bij Unieboek | Het Spectrum ook verschenen: No time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance en basics to brilliance kids.

Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.



Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.

Specificaties

  • Uitgever
    Spectrum
  • Vertaler
    Esther van Buuren
  • Druk
    1
  • Verschenen
    sep. 2017
  • Bladzijden
    400
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    273 x 226 x 41 mm
  • Gewicht
    1922 gram
  • EAN
    9789000356829
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€ 34,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Het ramadan kookboek

Het ramadan kookboek

Mounir Toub
€ 27,50