0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
BBQBijbel
BBQBijbel

BBQBijbel

Van asperges tot zwezerik

Julius Jaspers

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 25,00
Omschrijving

Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten.

Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    mei 2021
  • Bladzijden
    512
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    217 x 164 x 46 mm
  • Gewicht
    1275 gram
  • EAN
    9789048861279
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Van Boven in het wild

Van Boven in het wild

Yvette van Boven
€ 34,99
Vega

Vega

Janneke Philippi
€ 29,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 24,99
Van Boven in het wild zakboek

Van Boven in het wild zakboek

Yvette van Boven
€ 18,50