0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
I.v.m. de drukte bij PostNL kan vertraging in de levering optreden.

In het najaar van 2016 nam Marco Borsato deel aan het RTL-4 programma Het Perfecte Plaatje. Hierin kon de zanger zijn liefde voor fotografie aan het grote publiek laten zien. Topfotograaf Raymond Rutting (de Volkskrant, National Geographic Traveler) leerde Marco echter al ruim voor dit programma kennen en hielp de zanger zijn liefde voor fotografie vorm te geven.

Op initiatief van de Aruba Tourism Authority (ATA) reisde het duo afgelopen februari naar Aruba waar Marco aan een heuse fotografiemasterclass van Zilveren Camera-winnaar Rutting is onderworpen. Van uitbundige carnavalsoptochten tot modefotografie, van natuur tot wildlife en van historische Arubaanse monumenten, diverse fotodisciplines kwamen tijdens zijn reis aan bod.

Bij deze speciale editie van het Bibliotheekcollege worden Marco en Raymond geïnterviewd over hun reis, hun liefde voor fotografie en voor Aruba. Na afloop van dit interview in het theater wordt in de hal de tentoonstelling feestelijk geopend. Hierbij wordt het bijbehorende duo-fotoboek ARUBA (Fontaine Uitgevers i.s.m. National Geographic) verkocht door Donner. Marco en Raymond signeren graag een exemplaar!

  • Locatie: Bibliotheektheater
  • Toegang: Gratis, reserveren verplicht via Eventbrite.

Dit Bibliotheekcollege is onderdeel van de Caraïbische Maand.