0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Bijzondere uitgevers

Uitgeverij Koppernik

Uitgeverij Koppernik

Koppernik is een onafhankelijke uitgeverij die fictie en poëzie uitgeeft. Sinds de oprichting in 2014 hebben ze naam gemaakt met eigenzinnige boeken die gedurfd zijn en uitdagen. 

In de afgelopen vijf jaar kregen de auteurs van Koppernik een trits aan nominaties en prijzen; Wessel te Gussinko stond op shortlist van Ako Literatuurprijs 2014 voor Zeer helder licht en won met De hoogstapelaar de Bookspot Literatuurprijs in 2019, Donald Niedekker stond met zijn roman Oksana op de shortlist van de Fintro Literatuurprijs en Huub Beurskens haalde de shortlist van de Bookspot Literatuurprijs met Eindeloos eiland. 

José Eduardo Agualusa won met De algemene theorie van ht vergeten de International Dublin Literary Award, Cynan Jones kreeg voor Inham de BBC short story award en Daisy Johnson stond met haar debuutroman Onder het water op de shortlist van Man Booker Prize.   

Alles van Uitgeverij Koppernik
Uitgeverij Vleugels

Uitgeverij Vleugels

Proza en poëzie, veelal vertaald uit het Frans door de beste literaire vertalers. Typografisch verzorgde, eigenzinnige boeken die een plezier zijn om te lezen. hieronder vindt u alle bestelbare titels van Uitgeverij Vleugels.

Alles van Uitgeverij Vleugels