0

Bloemkool boost

60 recepten met de nooit-vergeten-groente

Kathy Kordalis

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, de volgende dag geleverd.
  • Op voorraad in onze winkel. Direct af te halen.
€ 16,99
Omschrijving

Bloemkool is de nieuwe boerenkool

De ooit zo alledaagse bloemkool is steeds meer een groente geworden die serieuze aandacht verdient. Hoe je bloemkool ook bereidt, of je hem roostert, frituurt, kookt, stampt of inmaakt, elke nieuwe methode belicht weer een ander smaakaspect, en de 60 recepten in het vegetarische, en deels veganistische kookboekBloemkool boost spelen daar fantastisch op in.

Bloemkool is ook een groente die zich heel gemakkelijk kan voordoen als iets anders, dankzij zijn structuur is hij bijvoorbeeld een goede vervanging voor de minder voedzame koolhydraten. Bloemkool is trouwens niet alleen een verrukkelijke groente, dankzij zijn vezels, omega 3-vetzuren, B-vitaminen en mineralen is hij ook nog eens supergezond. 

Ontdek de krokante bloemkool-katsu, de gefrituurde bloemkoolroosjes in bierbeslag, de umami bloemkoolbiefstuk, de godinnenbloemkoolsalade met tempé, de pizza puttanesca met bloemkool, de bloemkool-wings of zelfs de bloemkoolbrownies met gezouten kokos-karamelsaus!

'Bloemkool is de nooit-vergeten-groente! Cauliflower Power to the People!'

Kathy Kordalis is foodstyliste en bedenkt en publiceert recepten. Na haar studie aan de Leith’s School of Food and Wine verhuisde ze naar Londen waar ze een managementfunctie ging vervullen aan de Divertimenti Cookery School. Haar manier van koken is licht en toegankelijk en is zowel geïnspireerd op haar klassieke kookopleiding in Londen als op haar Australische en mediterrane afkomst. Ze houdt ervan om met vrienden en familie te eten en bedenkt graag nieuwe gerechten om hen te verrassen.



Kathy Kordalis is foodstyliste en bedenkt en publiceert recepten. Na haar studie aan de Leith’s School of Food and Wine verhuisde ze naar Londen waar ze een managementfunctie ging vervullen aan de Divertimenti Cookery School. Haar manier van koken is licht en toegankelijk en is zowel geïnspireerd op haar klassieke kookopleiding in Londen als op haar Australische en mediterrane afkomst. Ze houdt ervan om met vrienden en familie te eten en bedenkt graag nieuwe gerechten om hen te verrassen.

Specificaties
  • Uitgever
    Spectrum
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2019
  • Bladzijden
    144
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    218 x 178 x 20 mm
  • Gewicht
    551 gram
  • EAN
    9789000368983
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

2

2

Pascale Naessens
€ 25,99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
eten met nijntje

eten met nijntje

Dick Bruna
€ 19,95
Week Light

Week Light

Donna Hay
€ 32,50