• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
Boek van de Maand Oktober 2023

Boek van de Maand Oktober 2023

In 40 gedichten, met een fijn ritme en op rijm, neemt Bette Westera ons mee in de gevoelens en emoties van allerlei dingen uit het dagelijks leven. Heb je wel eens een taart gebakken, die compleet is mislukt? Die taart had ook gevoel! En welke emotie gaat er schuil achter een sloopkogel of een afgedankte jas? Lees en geniet van "Zo voelt dat", het boek van de maand oktober! Met illustraties van Sylvia Weve.

Zo voelt dat 
Bette
Westera & Sylvia Weve

In Zo voelt dat duiken de veelbekroonde Bette Westera en Sylvia Weve in de emoties en gevoelens van de dingen in ons leven. Achter alledaagse dingen gaat een wereld van emoties schuil. Een donderbui kan heel opvliegend zijn, een losgelaten knoop bedroefd en een lantaarnpaal onbewogen. In treffende gedichten ontsluit Bette Westera het gevoel van doodgewone dingen. De expressieve illustraties van Sylvia Weve zetten die veelheid van gevoelens kracht bij. 'Zo voelt dat' is een gedichtenbundel zoals we van het gouden duo achter o.a. 'Doodgewoon' en 'Uit elkaar' gewend zijn: met verve, humor en - vooral - veel gevoel laten Westera en Weve de lezer op een andere manier naar de wereld om zich heen kijken.

Uit elkaar won een Gouden Griffel, een Zilveren Penseel en de Woutertje Pieterse Prijs. Eerder maakten Westera en Weve samen onder andere het boek Doodgewoon, dat werd bekroond met een Gouden Griffel, een Vlag & Wimpel van de Penseeljury, de Gouden Poëziemedaille én de Woutertje Pieterse Prijs. In 2019 kreeg Sylvia Weve voor haar indrukwekkende en veelzijdige oeuvre de prestigieuze Max Velthuijs-prijs.

Leuke extra's bij de dichtbundel 'Zo voelt dat'