0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.

Boek van de Week: Becks laatste zomer

 Dinsdag 3 juli verschijnt Becks laatste zomer, de Nederlandse vertaling van Benedict Wells' debuutroman. De jonge auteur brak vorig jaar internationaal door met zijn roman het einde van de eenzaamheid, die door het boekenpanel van De wereld draait door tot Boek van de Maand werd verkozen. In Duitsland oogste hij al veel lof met zijn eerste roman. Becks laatste zomer won diverse prijzen en werd in 2015 verfilmd. ‘450 razendsnelle, hartverwarmende pagina’s proza uit de pen van een 23-jarige debutant – wanneer is dat voor het laatst gebeurd?’ vroeg Der Spiegel zich af.

 

Met zijn eerste roman. Ook wij waren onder de indruk. Het boekenpanel van De wereld draait door verkoos het tot Boek van de Maand. Inmiddels zijn er in Nederland meer dan 80.000 exemplaren van verkocht.

In Duitsland

 

We kijken ernaar uit, verzot als we waren op zijn roman Het einde van de eenzaamheid. Het boek betekende de internationale doorbraak van de jonge auteur. Het boekenpanel van De wereld draait door verkoos het tot Boek van de Maand. In Nederland zijn er imiddels meer dan 80.000 exemplaren van verkocht. Ernest van der Kwast gaat met hem in gesprek over over zijn succesromans Het einde van de eenzaamheid en Becks laatste zomer.

interviewer: Ernest van der Kwast.

Benedict Wells brak internationaal door met de roman Het einde van de eenzaamheid. Ook in Nederland werd het boek met lof ontvangen. ‘Als je er eenmaal in begint, laat het je niet meer los,’ verkondigde het Boekenpanel van De Wereld Draait Door. Er zijn inmiddels meer dan 80.000 exemplaren van verkocht in Nederland. Wells vertelt het levensverhaal van drie wezen die gaandeweg uit elkaar groeien, een boek dat gaat over het verwerken van verlies en eenzaamheid, en over de vraag wat onveranderlijk is in de mens.

Begin juli verschijnt ook de Nederlandse vertaling van Becks laatste zomer, de debuutroman waarmee Benedict Wells de Duitse letteren bestormde. De roman oogstte veel lof, won diverse prijzen en werd in 2015 verfilmd. ‘450 razendsnelle, hartverwarmende pagina’s proza uit de pen van een 23-jarige debutant – wanneer is dat voor het laatst gebeurd?’ vroeg Der Spiegel zich af.

In een geestdriftig gesprek zal Benedict Wells vertellen over zijn schrijverschap en zijn succesromans. Ook is er ruimte voor voordracht en vragen uit het publiek.

‘Benedict Wells is een auteur die zijn vak verstaat en echt iets te vertellen heeft.’ – Die Zeit

Het einde van de eenzaamheid is een onbetwist literair meesterwerk.’ – Vrij Nederland