0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boek van de week: De Complete Antilliaanse Keuken

Echt alle recepten uit de Antilliaanse Keuken zijn in dit kookboek te vinden. Na zeven jaar speuren en verzamelen durft Antilliaanse chef Jurino Ignacio eindelijk te zeggen dat hij de complete Antilliaanse keuken in één boek heeft weten te vangen. Het boek telt exact 300 recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. Van ayaka tot zjozjoli, langs hapjes, snoepgoed en hoofdgerechten - echt álles staat er in!

Zeven jaar lang deed Jurino research naar de Antilliaanse keuken. Ik ging op zoek naar de beste, lekkerste en meest authentieke recepten uit Aruba, Bonaire en Curaçao. In dit boek heeft Jurino ze állemaal gebundeld. In 300 recepten neemt hij u mee langs de Caribische eetcultuur. U vindt er alle bekende snacks, gerechten, snoepjes, dranken en taarten in. Denk maar aan Johnny cakes, saté ku batata en de beroemde cashewtaart. Daarnaast vindt u ook de recepten waar ik écht moeite voor heb moeten doen. Goed bewaarde familiegeheimen en recepten van lang, lang geleden.

Na zeven jaar durft Jurino het eindelijk aan om te zeggen:
‘dit is de complete Antilliaanse keuken, van ayaka tot zjozjoli!’

Op 11 mei was Jurino bij Donner om dit prachtige kookboek aan het publiek te tonen. Uiteraard had hij een aantal Antilliaanse lekkernijen meegenomen.

Naar het boek

Over Jurino Ignacio

Geboren: 26 september 1981, te Willemstad - Curaçao. Gehuwd met Linda en vader van 3 kinderen (2005, 2009 & 2012)

Jurino verhuisde naar Nederland in het jaar 2000. Na het volgen van de kunstacademie ging hij op zoek naar zijn ‘roots’. Het vinden van Antilliaanse recepten (of kookboeken) was niet makkelijk. Daarom besloot hij de recepten zelf te documenteren. Eerst online en later op papier. Inmiddels zijn er in 3 jaar meer dan 15.000 kookboeken verkocht.