0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boek van de week: De Storm

Het nieuwste boek van Jens Christian Grøndahl, de Storm, is ons boek van deze week. Opnieuw heeft Grøndahl een prachtige, meeslepende roman geschreven rondom actuele thema's.

Schrijver Adam Huus en zijn vrouw Harriet rijden door een hevige storm naar Jutland. Ze hebben hun -comfortabele leven in Kopenhagen opgezegd om voor de demente vader van Harriet te gaan zorgen.

Dan krijgt Adam een telefoontje. Rebecca, zijn dochter uit een vorig huwelijk, heeft grote problemen en is in een staat van psychose een vliegtuig in gestapt. Adam reist halsoverkop terug naar Kopenhagen in de hoop iets voor haar te kunnen betekenen. Ook zijn zoon, met wie hij nauwelijks contact heeft, doet ineens een beroep op hem. Als Adam onverhoopt verwikkeld raakt in een schandaal lijkt zijn tanende schrijfcarrière voorgoed voorbij. Het verleden van Adam haalt hem met onverwacht veel kracht in en zijn leven is plots net zo heftig als de storm die over het land raast. Hij wordt gedwongen voor het eerst in zijn leven zijn eigen twijfels onder ogen te zien.

Naar het boek