0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boek van de week: Drie Vrouwen

Drie vrouwen van Lisa Taddeo is ons nieuwe boek van de week. Voor Drie vrouwen volgde Lisa acht jaar lang de sekslevens en verlangens van drie gewone Amerikaanse vrouwen. Een journalistieke én literaire tour de force.

‘Drie vrouwen’ is een uitgebreide beschrijving van het (liefdes)leven van Maggie, Lina en Sloane. Deze drie Amerikaanse vrouwen zijn volstrekt willekeurig  gekozen, maar de lezer wordt dusdanig deelgenoot gemaakt van hun leven, dat het het uiteindelijk je beste vriendinnen worden.

 

Tekst van de uitgever:
Lina, een huisvrouw in een buitenwijk van Indiana, zit al een jaar of tien in een doodgebloed huwelijk. Ze hunkert naar seks, maar haar man raakt haar nauwelijks aan. Ze begint een affaire die haar volledig verzwelgt. Sloane, een glamoureuze ondernemer, laat haar echtgenoot toekijken terwijl ze seks heeft met anderen. Voor wie doet ze dat? Maggie, een middelbare scholier in een klein gehucht in North Dakota, wordt verleid door haar leraar Engels. De gevolgen zijn enorm wanneer een rechtszaak volgt en niemand in het kleine stadje haar verhaal gelooft. Drie vrouwen is een baanbrekend boek waarin de vrouwelijke begeerte in al haar heftigheid en schoonheid wordt neergezet.

Fotografie: Laura Paz