0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boek van de Week: Noorse mythen. Over Odin, Thor en Loki

Wat krijg je als je een expert op het gebied van Noorse mythologie, oftewel Kevin Crossley-Holland, laat samenwerken met veelbekroond illustratietalent Jeffrey Alan Love?
Dit prachtige boek dat alle jonge en ook oudere lezers meesleept in de avonturen van de goden en godinnen van Asgard, en de dwergen en reuzen van Midgard en Jotunheim.Naar het boek

Tekst van de uitgever:
De goden van de Vikingen komen tot leven in deze meeslepende, magische mythen. Lees over Odin met zijn ene oog, Thor en zijn machtige hamer en Loki de roodharige, listige bedrieger.
Margaretha van Andel weet de taal van Kevin Crossley-Holland, waar de listen doorheen sijpelen, de goden in bulderen en het bloed vanaf druipt, weergaloos in het Nederlands te vangen. En de duistere illustraties vol spanning en schaduwen van Jeffrey Alan Love slepen je mee in de vreemde wereld van oude magie, reuzen, dwergen en monsters. Huiver en geniet!
Kevin Crossley-Holland is een vermaard Brits vertaler, dichter en kinderboekenauteur. Eerder verscheen bij Lemniscaat zijn Arthur-trilogie. Jeffrey Alan Love is een veelbekroond illustrator en schrijver. Hij werd onder andere genomineerd voor de World Fantasy Award, en won een gouden medaille van de Society of Illustrators.