0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boek van de Week: Polles Taartenboek

Wij weten het al langer: onze collega Simone van der Wal is niet alleen goed in boeken verkopen, ze kan ook nog eens erg goed taarten, koekjes, soesjes en andere zoetigheden bakken!

Geen wonder dat Simone de recepten heeft gemaakt voor Polles taartenboek, het doe-het-zelf bakboek bij de Efteling-attractie Symbolica. 

Naar het boek

Tekst van de uitgever:

Maak nu zelf thuis de lekkernijen uit de populaire Efteling-attractie Symbolica!

In de nieuwe Efteling-attractie Symbolica staat in de feestzaal van het Paleis der Fantasie een enorme tafel vol taarten, koeken en andere lekkernijen. Al dat heerlijks kun je nu thuis maken!

Polles Taartenboek bevat 35 recepten voor taarten, (cup) cakejes, koeken en traktaties. Het zijn toegankelijke recepten om samen met je kind te maken, maar ook voor de enthousiaste hobbytaartdecorateur. Inclusief een waar meesterstuk waarmee de gevorderde thuisbakker zich helemaal kan uitleven.

Er is tevens aandacht voor glutenvrij, suikervrij en lactosevrij bakken. Wat drink je bij al dat lekkers: in het boek vind je ook een hoofdstukje met feestelijke drankjes, gebrouwen door grootmagister Almar.