
Koken met chocolade
Filters
-
Thema
- Levensstijl, hobby‘s en vrije tijd
- Gezondheid, relaties en persoonlijke ontwikkeling
- Geneeskunde en verpleging
- Kinderen, tieners en onderwijs
- Geschiedenis en archeologie
- Samenleving en sociale wetenschappen
- Technologie, techniek, landbouw, industriële processen
- Naslagwerken, informatie en interdisciplinaire onderwerpen
- Sport en actieve openluchtrecreatie
- Fictie
-
Productvorm
-
Taal
- Nederlands 25
- Engels 965
- Duits 325
- Spaans 37
- Italiaans 23
- Frans 22
- Turks 12
- Modern Grieks (1453-) 8
- Icelandic 8
- Judeo-Arabic 7
- Vietnamese 7
- Deens 6
- Croatian 6
- Japanese 6
- Arabisch 5
- Estonian 5
- Pools 5
- Albanian 4
- Bulgarian 4
- Chinees 4
- Noors 4
- Philippine languages 4
- Serbian 4
- Lithuanian 3
- Macedonian 3
- Ukrainian 3
- Finnish 2
- Georgian 2
- Hebreeuws 2
- Hungarian 2
- Korean 2
- Portugees 2
- Romanian 2
- Slovenian 2
- Zweeds 2
- Czech 1
- Indic languages 1
-
Prijs
Bekijk ons aanbod Koken met chocolade
-
Zoet genoeg
Meer dan 80 even indrukwekkende als makkelijke taarten, koekjes en desserts‘Alison Roman is de Amerikaanse versie van onze Yvette van Boven, mét knalrode lippen! Fijne ongecompliceerde recepten, geen gedoe, gewoon lekker eten.’ Mascha Lammes, kookboekauteur ‘Na het bekijken van Romans kookboeken, of van een van haar onweerstaanbare kookvideo’s, moet je van goeden huize komen wil je niet onmiddellijk het schort voorbinden.’ Hiske Versprille, in de Volkskrant van 19 november 2020 Het langverwachte nieuwe boek van Alison Roman; meer dan 80 eenvoudige en overheerlijke bakrecepten Desserts: ingewikkeld en tijdrovend? Niet met dit boek. Met niet veel meer dan twee handen, een paar mengkommen en de hulp van de koningin van de thuiskeuken Alison Roman zet ook jij binnen no-time de lekkerste taarten, koekjes en desserts in elkaar. Alison Roman is auteur van Bijzonder simpel en Lekker thuis. Ze was columnist voor de New York Times en culinair redacteur bij Bon Appétit. Eerder werkte zij in diverse professionele keukens, zoals Momofuku Milk Bar in New York en Quince in San Francisco. Alison maakt de succesvolle Home Movies-serie op YouTube en heeft een populaire food-nieuwsbrief. Ze woont in Brooklyn.
€ 35,99 -
The Vegan Baking Bible
Karolina states that you shouldn't have to compromise on flavour, texture and the look of your cake just because it's vegan. Having become vegan over 10 years ago, she was horrified by the vegan bakes on offer, and spent the following years perfecting her recipes so that all the old baking favourites - from carrot cake and chocolate cookies to madeleines and muffins have been modernised and veganised - as well as creating new and exciting baking recipes that you would never guess were vegan.
€ 33,00 -
Vianne
MILLION-COPY BESTSELLING AUTHOR JOANNE HARRIS SENSATIONALLY RETURNS TO THE WORLD OF CHOCOLAT!'Sensuous and thought-provoking, subtle and brilliant' Daily Telegraph on Chocolat Vianne is the long-awaited story of Vianne Rocher and begins six years before she opens her scandalous chocolaterie in the small French village of Lansquenet.Just twenty-one years old, Sylviane arrives in Marseille to start a new life, and charms her way into a job as a waitress in a run-down bistrot. Here, under the guidance of eccentric Guy Lacarrière she discovers the joy of cooking, a secret love affair and, for the very first time, the true magic of chocolate.Yet as she starts to dream of making a future for herself in the town, she finds herself at the centre of a growing conspiracy that will threaten everything she's fought so hard for...Readers are captivated by Vianne!'Even if you don't like chocolate, Vianne will find a way to make it irresistible' READER REVIEW'Wonderfully created, truly remarkable!' READER REVIEW'The character of Vianne is as delicious as her chocolate shop' READER REVIEW'Makes you look for the everyday magic in your own life, and we could all use a little magic...' READER REVIEW'There is something magical about Vianne!' READER REVIEW
€ 21,50 -
Chocoladebijbel
Van black velvet-taart tot macarons en van muntbonbon tot sticky toffee puddingChocoladebijbel is hét naslagwerk voor de chocoladeliefhebberMet meer dan 150 recepten, handige tips en aanwijzingen laat chocolatier Kees Raat in Chocoladebijbel de oneindige mogelijkheden van chocolade zien. Aan de hand van heldere instructies en stap-voor-stapfotografie leer je alles over het maken van de lekkerste chocoladerecepten. Van klassiekers als brownies en chocoladetruffels tot modernere creaties als oreo-koekjes en chocoladekroketten. Maak je eigen Mars, draai zelf chocolade-ijs, shake een chocoladecocktail, of wat dacht je van een overheerlijke chocoladesmoothie. Kortom, Chocoladebijbel is voor zowel de beginnende als de ervaren chocoladeliefhebber een verrassend en leerzaam naslagwerk.MEER DAN 150 CHOCOLADERECEPTENHELDERE HOW-TO'S EN TECHNIEKENZOWEL KLASSIEKE ALS MODERNE RECEPTENBOORDEVOL WEETJES OVER CHOCOLADE
€ 34,99 -
Modern baking
Taarten, koekjes en alles daartussenin‘Ik ging op de bank zitten met Modern Baking, taarten, koekjes en alles daartussenin, van Donna Hay en vergat alles. Ongemerkt verscheen er een glimlach op mijn gezicht toen ik na haar voorwoord de bladzijden omsloeg en het zoete lekker vanaf de pagina’s lonkte.’ De Volkskrant Prachtig en gevarieerd bakboek van topchef Donna Hay! Modern Baking biedt de thuisbakker alles: van gezond bakken tot de echte bakklassiekers. Zoet, hartig en alles daartussenin. Laagdrempelige receptuur met verschillende thema’s, zoals karamel, koffie en toffee, fruit, zuivel, specerijen en chocola. Donna Hay start ieder hoofdstuk met overheerlijke taarten, cakes en koeken. De daarop volgende ‘quick fix’-recepten zijn snel en eenvoudig, en de ‘fresh & light’-recepten zijn gezonder van aard. Van knapperige koekjes tot fudgy brownies, van fruitgebak tot overdadige chocoladetaarten en van wolkerige meringue tot romige desserts. Eenvoud en pure smaken, heerlijke combinaties en schitterende fotografie en vormgeving: zowel het boek als de recepten zijn een lust voor het oog! Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel. Over Basics to Brilliance: “Dit is hoe een kookboek hoort te zijn” – NRC Handelsblad “De fantastische foodfotografie in dit boek is om te smullen” - Allerhande “Hulde!” – Elle eten
€ 41,99 -
Chocolat
Joanne Harris¿s Whitbread-shortlisted Chocolat was made into an Oscar-nominated film starring Juliette Binoche and Johnny Depp. She is the author of many other bestselling novels, including Lollipop Shoes and Peaches for Monsieur le Cur¿i>, both also featuring Vianne Rocher, as is her new novel The Strawberry Thief. She has also written acclaimed novels in such diverse genres as fantasy based on Norse myth (Runemarks, Runelight, The Gospel of Loki), and the Malbry cycle of dark psychological thrillers (Gentlemen & Players, Blueeyedboy, and Different Class). Born in Barnsley, of an English father and a French mother, she spent fifteen years as a teacher before (somewhat reluctantly) becoming a full-time writer. In 2013, she was awarded an MBE. She lives in Yorkshire, plays bass and flute in a band first formed when she was sixteen, and works in a shed in her garden.
€ 14,00 -
Belgische chocolade & bier
52 verrassende smaakcombinatiesDe twee meest geliefde Belgische exportproducten, chocolade en bier, hebben veel meer met elkaar gemeen dan je denkt. Het roosteren van de mout en van de cacao gebeurt vrijwel gelijkaardig en bij beide is het fermenteerproces heel belangrijk. Maar chef Michel Eyckerman bewijst met zijn heerlijke recepten dat ze ook perfect combineerbaar zijn! In dit schitterende boek leer je beide parels proeven en combineren aan de hand van 52 zoute gerechten, zoete desserts, apero's, pralines en nog veel meer. De gerechten worden uiterst smaakvol in beeld gebracht door topfotograaf Karl Bruninx en bij enkele wordt er een filmpje geserveerd met de verschillende stappen.
€ 39,99 -
100 heerlijke hapjes
Hartige & zoete recepten voor ramadan, Suikerfeest, verjaardagen en andere feestelijke momentenHeerlijk kookboek voor Marokkaanse en Nederlandse feestmomenten Na Ellouisa's succesvolle koekjesboek 100 luxe koekjes is er nu een nieuw boek vol originele hartige en zoete hapjes voor tijdens de ramadan, verjaardagen, een high tea of gewoon om thuis van te genieten, bijvoorbeeld bij een kop soep of een vers kopje thee. Want wie houdt er niet van hartige en zoete broodjes, hapjes met bladerdeeg of filodeeg, gefrituurde of juist gezondere snacks, koekjes, taartjes of cupcakes? 100 heerlijke hapjes bevat maar liefst 100 recepten en diverse variaties zodat je je gezinsleden en gasten kunt blijven verrassen. Wat denk je van sappige tandooriburgertjes, Marokkaanse panbroodjes, big mac rolls, feestelijke saladeglaasjes, mini KitKatcheesecakes, zoete-aardappelbites of zachte gehaktbroodjes? Combineer zoet en hartig, ga op de snacktour of kies eens alleen gezonde hapjes. Of je nu graag uren in de keuken staat of juist snel klaar wilt zijn, vegetarisch eet of een allergie hebt, met de hapjes van Ellouisa zet je steeds weer iets bijzonders en lekkers op tafel. Over 100 luxe koekjes schreef de pers: 'Cees Holtkamp is dé banketbakker, Rutger maakte dé koekjesbijbel maar de ongekroonde koekjeskoningin is Ellouisa.' Kookboekennieuws 'Met dit boek kunnen thuisbakkers zonder al teveel moeite de mooiste koekjes op tafel toveren. Je wilt het allemaal maken. Meteen.' Noord-Hollands Dagblad 'Dit boek is voor iedereen: beginners én ervaren bakkers.' ZIN
€ 24,99 -
Funky Vegan Bakboek
Vegan, funky en vet lekkere bakrecepten! Emma Herngreen heeft twee passies: bakken en vinyl verzamelen. Ze is een echte zoetekauw en houdt van zondig lekkere taarten, cakes, toetjes en verwenkoffies, maar dan alleen met plantaardige ingrediënten. Emma laat in het Funky vegan bakboek zien dat je, óók als je veganistisch wilt eten, heerlijk kunt genieten van allerlei baksels, zonder dat het ook nog raw of suikervrij moet zijn. Elk hoofdstuk is gebaseerd op een specifieke muzikale stemming. Singing the blues bevat troostvoer als breakup brownies en comfort caramels. Voor een Poppy mood zijn er roze koeken en sugar bunny worteltaart. Find your soul geeft recepten voor de weg naar je hart met witte chocolademousse, een red velvet taart en een kersenkruimeltaart. En ook het hartige genot vergeet Emma niet met Spice it up with a little funk: knoflookbroodjes, miniquiches en ‘kaas’balletjes. Elk hoofdstuk eindigt met een korte playlist om te draaien tijdens het bakken of het genieten. Emma Herngreen is een twenty-something uit Amsterdam. Ze is maatschappelijk werker en daarnaast gepassioneerd bakster. Vanaf haar twaalfde zorgde zij voor de catering op familiefeestjes. Toen zij veganistisch ging eten, begon ze met experimenteren en ontdekte allerlei plantaardige substituten voor eieren, melk en boter. Haar bakschrift is inmiddels zover gevuld met recepten voor hartige en zoete lekkernijen, dat het tijd is voor een boek. Zij is creatief, slim, heeft een stoer randje en vertegenwoordigt de nieuwe generatie bewuste eters: het hoeft niet allemaal zo streng.
€ 25,99 -
Le Cordon Bleu Confectionery School
In this latest book from Le Cordon Bleu you will discover the secrets of its confectioners and chocolate makers to create over 90 delicious recipes including truffles, pralines, marshmallows, berlingots, nougats, caramels as well as low sugar creations and even superb decorative pieces for special occasions.
€ 48,50 -
Harry Potter: Make Your Own Golden Snitches
€ 20,95 -
Lindt Cookbook
60 Delicious Recipes Using The Finest Lindt Chocolate€ 27,50