Categoriebanner nieuw Boeken

Koken met rijst en granen

Bekijk ons aanbod Koken met rijst en granen

1.381 resultaten
  1. Comfort
    1. Yotam Ottolenghi
    2. Helen Goh

    Comfort

    Nederlandse editie

    Na Simpel en Flavour is dit dé nieuwe grote Ottolenghi!100 spiksplinternieuwe gerechten uit de altijd vernieuwende Ottolenghi-keukenComfort food à la Ottolenghi: dat betekent gezond, vers eten vol opbeurende smaken. Gerechten die je doen denken aan je lievelingseten als kind, herinneren aan een mooi moment of een bijzondere plek, of je simpelweg voeden na een zware dag. Klassieke geroosterde kip met orzo, een vega venkel-courgettelasagne, Kaiserschmarrn met pruimencompote: van voorgerecht tot dessert biedt Comfort een verzameling supersmakelijke en troostrijke recepten. Eten om in je eentje van te genieten of om te delen, als je je gezin, familie of vrienden wilt verwennen.- wereldwijd comfort food met de magische Ottolenghi-touch- vertrouwd én verrassend eten met de smaak van thuis- van voorgerecht tot dessert: soepen, salades, groente-, rijst- en stoofgerechten, ovenschotels, brood en zoetigheden- met tips voor variatie en voorbereidingComfort brengt invloeden uit onder meer Italië, Duitsland en Maleisië en culinaire ervaring opgedaan in steden als Jeruzalem, Amsterdam, Londen en New York bij elkaar in recepten die tegelijkertijd vertrouwd en vernieuwend zijn, herkenbaar én creatief. Van Yotams Hollandse appeltaart en de ultieme bolognese tot een romige aubergine-paprikasoep: dit is eten waar je warm van wordt.

    € 33,99
  2. 500 vegetarische gerechten
    1. Deborah Gray

    500 vegetarische gerechten

    500 vegetarische gerechten biedt een frisse kijk op de vegetarische keuken. Het boek bevat een uitgebreide verzameling gerechten voor elke gelegenheid - behalve ontbijt- en brunchgerechten en snacks vindt u er tussendoortjes, gerechten om met vrienden te delen en een reeks zoete lekkernijen. Fantastische recepten voor de moderne vegetarische kok. Voor een snelle selectie zijn de vegan en glutenvrije recepten gemarkeerd. Maak eens een verrukkelijke soep of salade, of geniet van heerlijk comfortfood. Een overzicht van de beste ingrediënten - van noten en zaden tot granen en peulvruchten.

    € 12,50
  3. 500 koekjes
    1. Philippa Vanstone

    500 koekjes

    heerlijke recepten voor schitterende koekjes

    In deze herziene uitgave vindt u maar liefst 500 verrukkelijke koekjesrecepten. Daarnaast staat het vol met adviezen over ingrediënten, keukengerei en basistechnieken. Een schitterend geïllustreerd boek met eenvoudig te volgen recepten, zodat u steeds weer fantastisch geslaagde koekjes kunt bakken - goudbruin, knapperig vanbuiten en heerlijk zacht van binnen. - De uitgebreide inleiding behandelt technieken, keukengerei, ingrediënten en soorten koekjes. Verder vindt u hier nuttige tips.- Met koekrepen, hartige koekjes en zoete koekjes om cadeau te doen, om met kinderen te bakken, voor een bepaald dieet en voor speciale gelegenheden. - Een complete verzameling verleidelijke koekjes, van romige Franse macarons tot dubbele citroenkoekjes en koekjes met drie soorten chocolade.

    € 12,50
  4. Blue zones kookboek
    1. Dan Buettner

    Blue zones kookboek

    100 recepten om 100 mee te worden

    Het blue zones kookboek: 100 heerlijke recepten om zelf ook minimaal 100 mee te worden! Bekend van Netflix: Live to 100: Secrets of the Blue Zones In dit kookboek geeft New York Times-bestsellerauteur Dan Buettner honderd recepten voor een lang leven. Hij baseerde ze op gerechten afkomstig uit de vijf gebieden op aarde waar de mensen bovengemiddeld oud worden, de zogenaamde blue zones: Sardinië, Italië; Nicoya, Costa Rica; Ikaria, Griekenland; Okinawa, Japan en Loma Linda, Californië, VS. Buettner deed jarenlang wetenschappelijk onderzoek in deze gebieden. Hij kwam terug met mooie verhalen en heerlijke, meestal vegan recepten, zoals Ikariaanse stoofschotel, maismeelwafels, ceviche van palmharten, hartige rijstpap en amandelkoekjes. Veel vezelrijke voeding, makkelijk te maken, veel plantaardige recepten en verrassend smaakvol! Naast recepten bevat het boek veel uitleg over de principes van een gezond dieet en gezonde levensstijl Met schitterende fotografie en verhalen uit de prachtige blue zones Dan Buettner is ontdekkingsreiziger, fellow van National Geographic, prijswinnend journalist en auteur van meerdere New York Times-bestsellers. Zijn artikelen over de blue zones in The New York Times en National Geographicworden enorm goed gelezen. Inmiddels werkt hij met gemeentelijke organisaties en grote bedrijven in de VS om blue zones-projecten te initiëren, projecten met aandacht voor zowel een gezonde leefstijl als voeding. Hij was te gast bij The Today Show, Oprah, NBC Nightly News en Good Morning America, en keynote spreker bij TEDMED, Bill Clinton's Health Matters Initiative en Google Zeitgeist. Zijn toespraak op het World Economic Forum in Davos in 2018 werd gekozen als 'een van de beste van Davos'.

    € 31,50
  5. East
    1. Meera , Sodha

    East

    Meera Sodha is the Guardian's 'New Vegan' columnist and author of Fresh India, which won the Observer Food Monthly Best New Cookbook Award 2017. In 2018 she was given The Guild of Food Writers 'Cookery Writing Award' and named the Fortnum & Mason Cookery Writer of the Year for her work in the Guardian. Her first book, Made In India, was a top ten bestseller. Meera Sodha cooks, writes and lives in London with her husband and daughter.

    € 35,00
  6. 500 thaise gerechten
    1. Carol Beckerman

    500 thaise gerechten

    heerlijke recepten met een unieke balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en pittig

    Net als de hoofdstad Bangkok, is eten uit Thailand heet, kleurrijk, pittig en uniek. Het land staat bekend om zijn geschiedenis en zijn keuken, en Bangkok ontvangt jaarlijks meer toeristen dan Londen, Parijs en New York. Het geheim van de Thaise keuken zit hem in de perfecte balans tussen zoet, zuur, zout, bitter en gekruid. Met de 500 gerechten in dit boek wordt ook u een expert in de Thaise keuken. Carol Beckerman is een freelance auteur die dol is op koken en al meer dan veertig jaar ervaring heeft. Ze heeft de keuken gerund van een traditionele Engelse pub en de catering verzorgd voor grote evenementen in de VS.

    € 12,50
  7. Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!
    1. Reza Kartosen-Wong
    2. Chee-Han Kartosen-Wong

    Gebakken rijst met van alles en nog wat!!!

    Het is eindelijk zover: de makers van het superverrukkelijke Waar is mijn noedelsoep?!? brengen een nieuw, heerlijk boek uit: Gebakken rijst met van alles en nog wat!!! In dit spannende verhaal is er een kookwedstrijd op school. Na dagenlang twijfelen, weet Yuna eindelijk wat ze gaat maken voor de kookwedstrijd: Gebakken Rijst Met Van Alles En Nog Wat. Maar in haar héééle huis is geen rijstkorrel te vinden! Yuna roept de hulp in van haar matties Louise, Omar en Simone. Lukt het ze om op tijd rijst te vinden voor de Gebakken Rijst Met Van Alles En Nog Wat?

    € 15,99
  8. 500 broodrecepten
    1. Carol Beckerman

    500 broodrecepten

    500 recepten voor alle soorten brood, hartig en zoet, traditioneel en exotisch

    Wie houdt er nou niet van de geur van versgebakken brood? Er zijn maar weinig dingen die zo veel voldoening geven als brooddeeg kneden en laten rijzen, om vervolgens te genieten van de heerlijke geur als uw perfecte brood in de oven staat. Deze nieuwe verzameling broodrecepten neemt alle stress van het bakken weg. In de inleiding vindt u kennis die generaties lang is opgedaan - het gebruik van gist, de beste manier om te kneden, het kiezen van het juiste soort meel en wat u moet doen als er iets misgaat. - 500 recepten voor alle soorten brood: hartig en zoet, traditioneel en exotisch, broden voor het ontbijt en het diner, en broden die het resultaat zijn van de eeuwenoude kennis van broodbakkers. - Inclusief platbroden en andere ongegiste broden, plus glutenvrije en zuivelvrije broden. - Veel recepten zijn zo snel en simpel dat u ze gemakkelijk in uw wekelijkse schema kunt inpassen. Zo kunt u zo vaak u maar wilt en zonder stress genieten van zelfgebakken brood.

    € 12,50
  9. 500 curry's
    1. Hari Ghotra

    500 curry's

    Dit boek staat boordevol gerechten en ideeën voor elke gelegenheid. Van bekende klassiekers, zoals samosa’s, balti’s en Thaise curry’s, tot gebakken gepaneerde vis in Punjabi-stijl, kulfi met kardemom en een gezonde versie van de traditionele kip korma. Voor vegetariërs en veganisten is er een speciaal hoofdstuk vol heerlijke gerechten zonder vlees. Met tal van creatieve en eigentijdse recepten voor elke gelegenheid Ontdek de wereld van de bijgerechten, van papadums en chutney tot gebakken okra en pittige bloemkool Met tips voor het bereiden en koken van de perfecte curry Met meer dan 500 traditionele en moderne gerechten hoeft u nooit meer iets saais op tafel te zetten

    € 12,50
  10. One: Pot, Pan, Planet
    1. Anna Jones

    One: Pot, Pan, Planet

    A Greener Way to Cook for You, Your Family and the Planet

    Sunday Times bestseller Award-winning cook Anna Jones blazes the trail again for how we all want to cook now: quick, sustainably and stylishly.

    € 38,95
  11. 500 vegan gerechten
    1. Deborah Gray

    500 vegan gerechten

    heerlijke recepten voor allerlei gelegenheden van ontbijt tot diner en van hapjes tot toetjes

    Dit boek helpt u op weg met een grote verzameling nieuwe recepten voor allerlei gelegenheden, van het ontbijt tot een complete gezinsmaaltijd en van bijzondere hapjes voor feestjes tot zuivelvrije nagerechten. Sommige recepten zijn aangepaste versies van bekende gerechten, terwijl andere speciaal zijn bedacht om het unieke karakter van deze manier van eten goed tot zijn recht te laten komen.Deborah Gray is geïnteresseerd in de natuurlijke keuken sinds ze een bijbaantje had in een trendy natuurvoedingsrestaurant in Londen. Ze schreef al eens een boek over vegetarisch koken en talrijke gezinskookboeken, en heeft aan veel andere kookboeken een bijdrage geleverd.- Met tal van tips en ideeën om dierlijke producten te vervangen.- Met recepten uit de hele wereld, van Europese klassiekers tot Mexicaanse en Amerikaanse favorieten, en inspirerende gerechten uit de Aziatische keuken.

    € 12,50
  12. Rice and Shine
    1. Tove Nilsson Jakobson

    Rice and Shine

    Recipes and Delicacies for Every Occasion

    Rice, Rice, Baby! neemt je mee op een culinaire wereldreis en presenteert zo’n 100 toegankelijke recepten, van risotto’s tot paella’s en van bowls tot rijstgerechten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ontdek rijstsoorten als basmati, jasmijn, bruine rijst, rondkorrelige shari, zwarte rijst, arborio, rode rijst, carnaroli, japonica en bomba. Naast recepten biedt dit boek fascinerende inzichten in de oogst, verschillende rijstvariëteiten en de rijke geschiedenis van deze geliefde graansoort in keukens over de hele wereld. Laat je inspireren en maak van rijst het stralende middelpunt van je maaltijd!

    € 35,00