
kookboeken: Koken voor één
Filters
-
Thema
-
Productvorm
-
Taal
-
Prijs
Bekijk ons aanbod kookboeken: Koken voor één
-
Solo
Recepten en tips voor als je het rijk alleen hebtAlle singles verzamelen! Emma de Thouars kookt al jaren voor zichzelf en doet niets liever. In Solo deelt ze recepten en geeft ze slimme tips over boodschappen doen voor één en restjes opmaken. Want in je eentje krijg je natuurlijk nooit die hele bloemkool/spitskool/zak spinazie of dat blik bonen op. Verwacht veel lekker-op-alles-sauzen en groenten die je op verschillende manieren kunt verwerken zodat je nooit de hele week hetzelfde hoeft te eten. Met realistische recepten, want ja, koken voor jezelf is de ultieme manier van selfcare, maar vaak ben je aan het einde van de dag moe en wil je snel iets lekkers eten. Denk aan groentefritters, geen-werk-salades, deconstructed gimbap, labneh met toppings, brothy beans en boterkoek of een snack voor één.Speciaal voor kleine keukens. Zonder grote apparaten en met een beperkte voorraadkast kun je alsnog de sterren van de hemel koken.
€ 27,99 -
Eén pan, één portie
Snelle & simpele eenpansgerechten alleen voor jouDe unieke oplossing voor het toenemende aantal solokoks: eenpansgerechten voor één persoonIn Eén pan, één portie laat online culinair fenomeen Eleanor Wilkinson zien dat je als solokok niet beperkt bent tot soep of drie dagen lang kliekjes. Ze heeft dé oplossing voor iedereen die in het op gezinnen en stellen gerichte culinaire landschap tot nu toe buiten de boot viel: eenpansgerechten voor één persoon.- Koken voor één was nog nooit zo makkelijk, leuk én lekker- Voor singles, studenten, ouderen en kieskeurige eters- Gezond, snel, makkelijk én weinig afwas- Met tips om wat je overhoudt in een ander recept te verwerken Maaltijden die je instant comfort bieden, zoals lasagne of een romige traybake met gnocchi, flespompoen en worstjes; makkelijke gerechten als aardappelfrittata met chorizo en feta of risotto carbonara; zoete verwennerijen om mee af te sluiten: van een klassieke tarte tatin of appelcrumble tot sticky toffee pudding met dadels. En alles uit maar één pan! Voor singles en alleenstaande ouders, gezinnen met kieskeurige eters, huisgenoten met dieetwensen of veeleisende sportschema's; voor studenten die een dagje solo gaan, ouderen die voor zichzelf koken, en voor alle mensen die genoeg hebben van het maaltijd-preppen voor meerdere dagen. Voor jezelf koken is met Eleanor geen noodzakelijk kwaad, maar een moment van zelfzorg met zo min mogelijk afwas toe.
€ 24,99 -
Het gezonde slowcooker boek
Sneller, goedkoper, minder calorieënMet de 80 recepten van Nathan Anthony, de man achter het populaire foodplatform Bored Of Lunch doet de slowcooker het werk, terwijl jij verder gaat met je drukke dag. Zo staat er bij terugkomst een heerlijke, verantwoorde en zelfgemaakte maaltijd klaar.Het Gezonde Slowcooker Boek is het perfecte kookboek voor iedereen die houdt van lekker eten, maar niet altijd tijd heeft om te koken. Met nieuwe favorieten als Noedels met rundvlees, honing & chilipeper, Pompoenrisotto, Broodjes pulled pork met guacamole of Mac ’n Cheese met knoflook. De gerechten zijn: - Eenvoudig - Betaalbaar - Gezond - Superlekker Ook te bereiden in de pan, voor de momenten wanneer er eerder op de dag geen tijd is voor voorbereidingen. Op welke manier je ook kookt, in dit boek staan veel prachtige eenpansmaaltijden die jou de tijd geven om de dingen te doen waar je dol op bent.
€ 18,99 -
Studentenkookboek
Met Katerkost, exemenkost, veggie, vegan, zero waste, party & comfortfoodMisschien ga je binnenkort voor het eerst op kot en wil je zelf je potje koken. Of je bent al een doorgewinterde kotstudent die de eeuwige pizza’s, pita’s en frieten stilaan beu is. In de meeste kookboeken vind je wel leuke recepten, maar ze zijn niet afgestemd op starters en er worden te veel ingrediënten gebruikt die je niet op kot hebt of zelfs niet eens kent. De oplossing: het Studentenkookboek!Of je nu een feestje wil bouwen, wat extra brainfood kan gebruiken tijdens de examens, heimwee hebt naar de keuken van thuis, troost zoekt in zoet, op het eind van de week super krap bij kas zit, of vrijdagmiddag nog een kater hebt van donderdagavond, in het Studentenkookboek vind je gerechten voor alle situaties: een supersoep, een goed gevulde wrap, een snelle pasta, een gezonde wok, een populaire pokébowl of een trendy carrot cake. Duidelijk uitgelegd, met veel tips.
€ 19,99 -
High protein
56 recepten met minimaal 25% eiwitFit met eiwit Iedereen die lekker in zijn vel wil zitten weet het: de sleutel naar succes zijn eiwitten. Eiwitten, ook wel proteïne genoemd, zijn niet alleen goed voor sporters maar helpen iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Zo verzadigt een eiwitrijke maaltijd zo goed waardoor je minder behoefte hebt aan snaaien of het teveel eten van snelle suikers. Eiwitten helpen dus ook iedereen die wil afvallen of zijn lekkere trek onder controle wil krijgen. Hoewel er voldoende kant-en-klare eiwitrepen te krijgen in de supermarkt, is het beter om te zorgen dat je maaltijden genoeg proteïnen bevatten. En als je een eiwitreep voor on the go wilt? Waarom niet zelf maken? Dat weet je ook meteen wat erin zit. Hannah Vreugdenhil is bij velen bekend als het gezicht van de gezonde maaltijdservice DoorMeal van Personal Body Plan. Als ze niet aan het koken of eten is, hangt ze aan de ijzers in de sportschool of wandelt ze met haar honden. Het levende bewijs dat je echt kan genieten van een gezonde levensstijl. Hannah deelt in High protein maar liefst 56 favoriete eiwitrijke recepten. Wat dacht je van tofu sateh, hartige pie, sweet honey chicken salad en veggie protein bowl, vegan risotto en cheeseburger bites. Maar ook not-so-guilty-anymore-pleasures eiwitrijke kokosmakronen, cinnamon swirl pancakes, apple pie oats en pumpkin spice waffles. En ieder gerecht kan gerecht kan vegetarisch gemaakt worden. Voor wie lekker wil eten en tegelijkertijd goed voor zichzelf wil zorgen. Hannah Vreugdenhil is de oprichter en het gezicht van DoorMeal, de gezonde maaltijdservice met gerechten waarbij het water je in de mond loopt! Ook is zij de co-auteur van Personal Body Plan - the recipe guide in samenwerking met Tom Barten. Daarnaast begeleidt zij mensen met haar coachingscenter Empowered by.
€ 20,99 -
French Cooking for One
With over 160 delicious recipes, most of them vegetarian, combined with piquant storytelling and feminist wit, French Cooking for One is a working cook's book with French flair, bursting with life and illustrated with the author's original ink drawings, full of charm and humour.
€ 17,95 -
The Soup Book
200 Ingredient-led Seasonal Soups€ 30,50 -
One Pot, One Portion
Simple, Speedy Recipes Just For You€ 30,50 -
Solo Food
72 x koken voor jezelfMeer dan 13.000 exemplaren verkocht! ‘Solo Food is een verkwikkend feestje voor kok en gast ineen. Ik wil alles uit dit boek eten. NU!’- Yvette van BovenNa haar echtscheiding hervond Janneke Vreugdenhil het genot van koken voor zichzelf. Met Solo Food, het boek waarin ze haar eenpersoonsrecepten verzamelde en dat herdruk na herdruk beleefde, wordt koken voor een eenpersoonshuishouden een feest. Janneke laat zien dat lekker koken zonder publiek bevredigend kan zijn. Je hoeft met niemand rekening te houden, weet precies hoe lang je de biefstuk gebakken wilt hebben en kunt dat heerlijke pastaatje met gamba’s en rokerige whisky-tomatensaus helemaal alleen opeten. Een opgewekt en persoonlijk kookboek met 72 recepten die je ernaar doen verlangen om in je eentje aan tafel te gaan. * Recepten voor snelle maaltijden, Netflix-dinners en solo comfort food* Ontbijt, lunch, diner, dessert en tussendoor * Van 10 minuten pho en Pasta aglio olio tot eenpersoons kaasfondue en mango-kokosijs Zoals Janneke zelf zegt: ‘Koken voor jezelf is niets meer of minder dan een exercitie in houden van jezelf.’
€ 24,99 -
Tosti's en meer
Simpel, eenvoudig, handig en superlekkerOveral ter wereld worden er door mensen thuis en in cafés klassieke tosti’s gegeten als ontbijt, lunch, diner en zelfs dessert. Vaak met ham en kaas belegd, soms met een plak tomaat of met wat pesto erbij, maar je kunt veel meer met tosti’s doen. Dit kookboek staat vol met spannende nieuwe recepten voor tosti’s, zoals kikkererwtentosti’s op z’n Indiaas tot tosti’s met kip & zuurkool, en zelfs een paar heerlijke zoete opties, zoals tosti’s met peer & frambozen. Inclusief vegetarische, glutenvrije en lactosevrije opties Naast tosti’s staan er ook allerlei andere broodgerechten in. Bruschetta, melts, wraps, broodjes, sandwiches en een paar buitengewone opties voor bij de borrrel of het avondeten. Zo wordt een simpele tosti omgetoverd in iets verrukkelijks. Wat je smaak of voorkeur ook is, met de makkelijke recepten uit dit boek maak je gerechten voor elk moment van de dag.
€ 10,00 -
500 gerechten voor 1 persoon
Een uitgebreide collectie klassieke en moderne gerechten voor 500 eenpersoonsmaaltijdenEen uitgebreide collectie klassieke en moderne gerechten voor 500 éénpersoonsmaaltijden. Dit boek biedt een nieuwe kijk op koken voor één persoon. Het bevat een uitgebreide collectie klassieke en moderne gerechten voor elke maaltijd. Naast ontbijtgerechten en salades biedt dit boek gerechten voor drukke dagen, gerechten om vooruit te maken en een selectie zoete lekkernijen. - Ontdek recepten voor de trendy kok - Met vegetarische, veganistische en glutenvrije opties - Met een verleidelijke selectie voedzame gerechten, zoals soep en ovenschotels, en het ultieme comfortfood - Met handige tips om geld te besparen en toch gezond te eten Carol Beckerman is voedselrecensent, receptontwikkelaar en de auteur van meerdere populaire kookboeken. Ze heeft ruim 40 jaar ervaring op culinair gebied en combineert graag smaken uit de hele wereld om innovatieve en interessante gerechten te maken. Ze combineert haar smaken in eenvoudig te maken recepten.
€ 12,50 -
Thai Food
Thai Food gives the most comprehensive account of this ancient and exotic cuisine ever published in English. David Thompson shares his passion for the unique style of cooking that he believes to be one of the world's greatest cuisines. He provides over 300 mouthwatering recipes, from the simple, honest flavour of a classic pad thai or the refreshing tang of a Green Papaya Salad to such elaborate creations as Green Curry of Trout Dumplings with Apple Eggplants or Stir-fried Crispy Fish Cakes with Pork and Salted Eggs. A series of introductory chapters examine the role of food in Thai culture and society, offer guidance on ingredients, with notes on availability and substitutions, and explain the essential techniques of Thai cookery. More than 50 menus provide ideas for combining Thai dishes. Beautifully written, and complimented by superb photography, this book captures all aspects of this diverse culinary culture.
€ 44,50