0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boekpresentatie Marianne Grootenboer: Troeba zonder Doer

Boekpresentatie Marianne Grootenboer: Troeba zonder Doer
za 17 november 201815:00 - 16:30
georganiseerd door Donner

Tijdens deze feestelijke en muzikale boekpresentatie presenteert Uitgeverij Douane de bundel 'Troeba zonder Doer' met teksten, collages en tekeningen van beeldend kunstenaar en schrijver Marianne Grootenboer.

  • Entree: Toegang gratis | met reserveren
  • Locatie: Bibliotheektheater - Centrale Bibliotheek Rotterdam

Het woord dagboek dekt de lading niet en wie bij het lezen van Troeba zonder Doer een weloverwogen visie op onze samenleving verwacht komt bedrogen uit. Je zou het boek een verzameling verbeelde gedachten kunnen noemen, of een bundel teksten/tekeningen van iemand die met veel plezier, verwondering, en soms zelfs met onbegrip haar blik op zichzelf en de wereld richt.

Tijdens de boekpresentatie worden er verschillende liederen uit Songs & Dances, gecomponeerd door Patrick van Deurzen en op teksten uit de bundel Troeba zonder Doer, gezongen en gespeeld door zangeres Leonore Engelbrecht, violist Frank de Groot en pianist Maarten van Veen. Bovendien wordt de liederencyclus Carmina Reveana gespeeld, op teksten uit Nader tot U van Gerard Reve en op muziek van Peter Snoei. De liederen worden vertolkt door Roland Vonk (spreekstem) en Margje van der Wal (zang). Zij wordt op piano begeleid door Lenny Vis.

Na afloop is het boek in de foyer te koop en signeert Marianne Grootenboer graag een exemplaar.

De boekpresentatie wordt georganiseerd in samenwerking met Boekhandel Donner, Uitgeverij Douane en Bibliotheek Rotterdam.

Locatie: Bibliotheektheater (Hoogstraat 110) | Toegang: Gratis, reserveer wel hier een plekje.

Foto: Robert Elsing