0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boekpresentatie Scarablue door Olga Teule

Boekpresentatie Scarablue door Olga Teule
zo 19 maart 201715:00 - 16:30
georganiseerd door Donner

Twee jaar geleden besloot Olga Teule een pauze in te lassen, wat leidde tot de herontdekking van haar vroegere passie. Ze schreef een spannend verhaal voor haar twee zonen, Scarablue, dat inmiddels zijn weg heeft gevonden naar de uitgeverij.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner kluis

Scarablue
Olga Teule

Dit… wordt echt een MEGA-ramp.’ Deze woorden van de veertienjarige Ted Boymans blijken een voor-spellende waarde te hebben – vanaf het moment dat zijn vader verongelukt, is niets meer zoals het was. Samen met zijn beste vriend Finn, een specialist in alles wat met opsporing en beveiliging te maken heeft, gaat hij op zoek naar antwoorden.

De speurtocht leidt naar een mysterieuze sekte, de Orde van de Blauwe Scarabee, die op het punt staat een waanzinnig plan ten uitvoer te brengen. Dit mag nooit gebeuren, realiseert Ted zich. Maar de tentakels van de Orde strekken verder uit dan hij voor mogelijk had gehouden. Bovendien beschikken zij over geavanceer-de middelen om hun strijd te voeren.

Is de Omwenteling wel te stoppen?

 

Olga Marije Teule (1972, Waarder) is de dochter van Gerrit en Marije Teule. Haar talent voor fantaseren en taal kwam al op jonge leeftijd tot uiting toen zij op de lagere school een scenario schreef voor een komische western. Ondanks haar affiniteit met talen koos zij na het Gymnasium Haganum voor een studie (vervoers-) economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na een vervolgstudie Milieukunde werkte ze vervolgens als adviseur en manager in de wereld van verkeer- en vervoer, onder andere bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Goudappel Coffeng en, tot op heden, bij de Koninklijke BAM.

Twee jaar geleden besloot Olga een pauze in te lassen, wat leidde tot de herontdekking van haar vroegere passie. Ze schreef een spannend verhaal voor haar twee zonen, Scarablue, dat inmiddels zijn weg heeft gevonden naar de uitgeverij. Olga is getrouwd en woont in Rotterdam.