0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boekpresentatie: 'Weekendbenen' van Leo Verheul

Boekpresentatie: 'Weekendbenen' van Leo Verheul
vr 12 april 201919:00 - 21:00
georganiseerd door Donner

'Weekendbenen' is een boek vol intriges, spanning, bizarre wendingen en meeslepende erotiek. Michel van Egmond neemt het eerste exemplaar in ontvangst en houdt een korte toespraak.

  • Entree: 19:00 | toegang vrij
  • Locatie: Boekhandel Donner | Coolsingel 119 | Rotterdam

‘Op de cover van De Kunst v/h Mislukken beweerde Louis van Gaal dat Leo Verheul niet kan schrijven. Met deze thriller bewijst Verheul opnieuw, dat Louis (heel zelden, dat wel!) ook ongelijk kan hebben.’ HENK SPAAN.

‘Het boek is nóg beter dan de film’ HUGO BORST.

Weekendbenen is een boek vol intriges, spanning, bizarre wendingen en meeslepende erotiek. Opgebouwd uit vier verhaallijnen: Antoinette, een stewardess die voor een Arabische luchtvaartmaatschappij gaat vliegen, haar extreem introverte broer Henk-Jan, de duistere Spanjaard Selú en Angela, een Dominicaanse prostituee die een leven vol verschrikkingen in zich bergt. Als de verhaallijnen uiteindelijk in een adembenemende ontknoping in elkaar vloeien blijft de lezer vol ongeloof, maar voldaan tot op het bot, achter. De thriller leest, zoals het suspense betaamt, als een trein. Dat is de auteur van onder meer De Kunst van het Mislukken wel toevertrouwd. Het is een boek vol prachtige verhalen, waarin de schrijver niet schuwt om de ongeschreven wetten van de literatuur te overschrijden. 

Leo Verheul is journalist, schrijver en programmamaker. Hij schreef voor HetVrije Volk, Voetbal International en Panorama.Vanaf 1993 maakte hij met Henk Spaan, Harry Vermeegen en boezemvriend Hugo Borst het tv-programma Die 2: Nieuwe Koeien en met Spaan, Borst, Erik van Muiswinkel en Diederik van Vleuten het programma Studio Spaan. Verheul schrijft al vanaf de begintijd voor literair tijdschrift Hard Gras en publiceerde meerdere biografieën zoals De Kracht v/h Incasseren, Frank Rijkaard en De Voorzitter. Met Pablo & Poëzie debuteerde hij in 2012 als filmmaker op het filmfestival (IFFR) van Rotterdam.