0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boekpresentatie 'Wonderen manifesteren - De weg van angst naar liefde' door Willemijn Welten

Boekpresentatie 'Wonderen manifesteren - De weg van angst naar liefde' door Willemijn Welten
vr 21 oktober 202217:30 - 20:30
georganiseerd door Donner

Besloten bijeenkomst. 18 oktober komt Willemijn Welten haar derde boek “Wonderen Manifesteren” uit. Met als doel dat jij een leven manifesteren beter dan jij kunt bedenken. In dit mega persoonlijke boek deelt zij haar verhaal, vanaf het moment dat ze diepe angst ervaarde tot aan nu: ik ben gelukkig en heb het gevoel dat alles precies is zoals het moet zijn. Voel ik dat altijd zo? Nee, maar het boek Een Cursus in Wonderen leert haar hoe ze telkens terug kan komen bij dat gevoel. De lessen die haar zelf hebben geholpen, heeft zij voor dit boek vertaald naar praktische en nuchtere tools. Zodat ook jij elke dag die weg kunt maken van angst naar liefde. Tijdens het Wonderen Manifesteren Event gaan we met 150 mensen tegelijk manifesteren. Geloof haar, die energie van zoveel liefde ga je voelen.

  • Entree: 17:30-20:30 | Besloten bijeenkomst
  • Locatie: Theater Boekhandel Donner | Coolsingel 129 | Rotterdam
Het programma van deze boekpresentatie:
 
17.30 uur inloop
18.00 uur welkom 
18.15 uur - 19.30 uur workshop Wonderen manifesteren
19.30 uur - 20.30 uur boekverkoop en signeren en borrel
  

 

Manifesteer een leven dat beter is dan jij nu kunt bedenken

Wat als je elke dag zou voelen dat alles precies is zoals het moet zijn? Als jij echt elke situatie door de bril van liefde kan zien in plaats van angst? Dat je de voldoening niet buiten jezelf zoekt, maar in jezelf vindt en je dingen manifesteert die beter zijn dan jij nu kan bedenken?

In het boek Wonderen manifesteren leer je het innerlijk geluk toe te laten in je leven. Als je jouw intentie daarop zet, dan kan jouw droomleven zich ontvouwen. Ook al weet je nog niet hoe dat eruit ziet of hoe dat dan gaat gebeuren.

Willemijn Welten deelt in haar nieuwste en meest persoonlijke boek haar verhaal, vanaf het moment dat ze diepe angst ervaarde tot aan nu: ze is gelukkig en heeft het gevoel dat alles precies is zoals het moet zijn. Voelt ze dat altijd zo? Nee, maar het boek Een cursus in wonderen leert haar hoe ze telkens terug kan komen bij dat gevoel. De lessen die Willemijn zelf hebben geholpen, heeft ze voor dit boek vertaald naar praktische en nuchtere tools. Zodat ook jij elke dag die weg kunt maken van angst naar liefde en een leven kunt manifesteren dat beter is dan je nu kunt bedenken.

©Stef Nagel

Willemijn Welten (1986) is bestsellerauteur, ondernemer en dé manifestatie-expert van Nederland. Ze schreef de bestseller Manifesteren kun je leren, maakte twee kaartendecks en de populaire podcast: Wonderen Manifesteren. Na meerdere opleidingen in Zuid-Amerika en bij Gabrielle Bernstein in New York startte ze haar eigen onderneming waarmee ze iedereen leert hoe je je eigen leven kunt creëren.