0

Boter, botten, zout

3 basiselementen om uitgebreid mee te koken

Nicole Pisani

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. I.v.m. verplichte Corona-sluiting momenteel niet af te halen.
€ 25,95
Omschrijving

Boter, botten en zout zijn de essentie van eten en vormen de basis voor Nicole Pisani's manier van koken. In dit stijlvolle kookboek deelt ze hoe deze elementen voor haar samenkomen in 100 recepten, beïnvloed door de vele landen en keukens waarin ze als chef-kok werkte. De recepten zijn inventief: in bladeren gerookte zeeduivel met fivespiceboter, knapperige kippenhuid-salade met zeewiermayo, in zout gebakken rode biet, rib-eye tataki met sojadressing, in wei gemarineerd varkensvlees en perzikparfait met kukurma. Van ontbijt en wat te koken aan het eind van de dag tot feestmaaltijden en zoet om te delen. Bovendien leert Nicole je restauranttechnieken toe te passen in je eigen keuken. Dit boek viert de elegantie van eenvoudige ingrediënten. Het leert je de basis en stimuleert je om verder te experimenteren en gewaagde smaken te combineren.

Specificaties
  • Uitgever
    Good Cook B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    aug. 2018
  • Bladzijden
    224
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    254 x 197 x 24 mm
  • Gewicht
    912 gram
  • EAN
    9789461431882
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Everyday Fresh

Everyday Fresh

Donna Hay
€ 29,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
De bijbel van de Nederlandse keuken

De bijbel van de Nederlandse keuken

Janneke Vreugdenhil
€ 33,99
Jamie's VEG

Jamie's VEG

Jamie Oliver
€ 29,99