• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Ceviche

Gerechten en verhalen uit de keuken van Sjefietshe

Seger Abels & Rick Swinkels

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2021

    € 24,99

Ceviche

Gerechten en verhalen uit de keuken van Sjefietshe

Seger Abels & Rick Swinkels

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Niet leverbaar
€ 24,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

'Sjefietshe is een sfeervol nieuw bruin café met een keuken die het eetcaféniveau vér achter zich laat.' - Gilles van der Loo, Proefwerk Het Parool (9-)


Toen Seger Abels en Rick Swinkels (met Bas Lammersen en Jordy Wentink) begonnen met Sjefietshe was het gerecht ceviche nog zo onbekend dat velen geholpen moesten worden met de uitspraak van het gerecht. En zo geschiedde. Sje-fiets-he. Ceviche op z'n Amsterdams. Letterlijk.

Wat begon als een pop-uprestaurant is inmiddels uitgegroeid tot de eerste echte cevicheria van Amsterdam. Na een succesvolle start werd Sjefietshe beloond met een 9- in het Parool door Gilles van der Loo en zit de cevicheria op het Amsterdamse hoekje steevast vol. In dit boek geven Abels en Swinkels alle geheimen van hun restaurant prijs - met veel en diverse ceviche-inspiratie en daarnaast heerlijke recepten voor gebakken vis, pulpo, snacks, desserts en de signature cocktails van het restaurant.


'Comfort food van Sjefietshe is precies zoals ik het 't liefste eet. Spannend, fris, geil, vullend en sauzig.' - Freddy Tratlehner (Vjeze Fur)



Seger Abels startte Sjefietshe als pop-uprestaurant naast zijn rol als creatief marketingmanager bij verschillende Amsterdamse hotels om het vervolgens met Bas Lammersen, Jordy Wentink en mede-eigenaar en co-auteur Rick Swinkels om te turnen tot eerste cevicheria van Amsterdam. Zijn liefde voor eten en schrijven werd al eerder gevangen in zijn online magazine Foodini, waar hij schrijft over alles wat met eten, drinken en restaurants te maken heeft. Woordgrapjes als 'Sjefietshe' zijn hem niet vreemd, zoals zijn Instagram-naam doet vermoeden (@segerweten).


Rick Swinkels is naast mede-eigenaar ook de chef van Sjefietshe en heeft samen met zijn team alle receptuur voor het kookboek ontwikkeld.

Specificaties

  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Druk
    1
  • Verschenen
    aug. 2021
  • Bladzijden
    176
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    247 x 177 x 22 mm
  • Gewicht
    691 gram
  • EAN
    9789464040418
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€ 33,99
Toscanini: pasta

Toscanini: pasta

Maud Moody
€ 35,00
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€ 34,99
Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50