0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Chinouk Thijssen signeert

We hebben weer een ontzettend leuke Young Adult titel om naar uit te kijken: op 19 februari verschijnt namelijk het nieuwste boek van Chinouk Thijssen: 'Gegijzeld'. Dit keer schrijft Chinouk een novelle; een iets korter maar wel super spannend verhaal.

Op de laatste dag van het schooljaar worden Yasmine en Jason uitgenodigd voor een feest in de enorme villa van hun klasgenoot Casper. Yasmines vader zal het nooit goed vinden dat ze gaat, maar als ze hoort dat Thomas er ook zal zijn, móét ze wel gaan. Maar al snel zou ze willen dat ze nooit het huis uit was geslopen… Als een aantal jongens ruzie krijgt, loopt het heel snel uit de hand. Er wordt gevochten en meerdere jongeren slaan op de vlucht. Een groep oudere jongens komt binnen en alle deuren gaan op slot. Niemand mag het huis verlaten totdat ze hebben waar ze voor gekomen zijn. Waren Yasmine en Jason maar nooit naar het feest gegaan…”

© Prisca Visser 

Het allerleukste is: je kunt dit boek bij ons alvast bestellen, exclusief met een handtekening en een persoonlijke boodschap van Chinouk!