0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 39,99

170 recepten op basis van cacao

Ontdek de verrukkelijke en boeiende wereld van cacao door de ogen van meester-patissier Pierre Marcolini. Van boon tot tablet (bean to bar), dat is de bijzondere weg die hij volgt om de geuren en smaken te onthullen van bonen van de beste cacaoplantages ter wereld. Deze in 1995 tot wereldkampioen bekroonde chef-patisserie gunt ons een kijkje achter de schermen en leert ons alles over cacao en chocolade, van het branden en malen van cacaobonen tot het tempereren en kristalliseren van chocolade.

Hij neemt u mee op reis naar verschillende terroirs, naar tien door hem geselecteerde grand cru's. Zijn reis beslaat een groot deel van de wereld, van Mexico en Indonesië tot Kameroen en Madagaskar. Op basis van deze grand cru's heeft Pierre Marcolini 170 recepten samengesteld die chocolade in al zijn hoedanigheden laten zien: als krokante reep, als zijdezachte mousse, als roomijs en saus en zelfs als jus of thee...
Ontdek deze heerlijke zoete, maar ook hartige recepten en probeer de Chocorotsjes van cacaonibs, de Truffels van pure chocolade, of verrassende lekkernijen als Chocolade-ijs met gekonfijte venkel en Sint-jakobsschelpen met chocolade...

Een indrukwekkende kennismaking met cacao en chocolade. Een overheerlijk boek verrijkt met prachtige foto's van Marie Pierre Morel.

  • Bindwijze: Hardback / gebonden
  • Uitgever: Veltman Uitgevers B.V.
  • Druk: 1
  • Verschenen: jan. 2017
  • Taal: Nederlands
  • Bladzijden: 384
  • Genre: Eten en drinken algemeen
  • Dimensies: 293 x 229 x 38 Millimeters
  • Gewicht: 2281 gram
  • EAN: 9789048313655

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

delicious. 60x zoete recepten

delicious. 60x zoete recepten

Valli Little
€ 12,95
Uit huis met Jet

Uit huis met Jet

Jet van Nieuwkerk
€ 22,50
Het nieuwe Vegalicious

Het nieuwe Vegalicious

Alice Hart
€ 15,00
Puur & lichter

Puur & lichter

Pascale Naessens
€ 24,99