0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Corina Bomann - Solveigs Belofte

  • Corina Bomann - Solveig belofte

'Solveigs belofte' - Eén vrouw kan het landgoed van haar familie redden. Maar heeft ze de moed om te doen wat nodig is? Deel 1 van de trilogie is nu in prijs verlaagd!

 

Het afsluitende deel van de razend populaire trilogie De vrouwen van de Leeuwenhof

'Er is een nieuwe Lucinda Riley opgestaan, en ze heet Corina Bomann.' de Volkskrant

Als jonge bruid leek Solveig een stralende toekomst tegemoet te gaan, maar een tragisch ongeval maakt een einde aan haar geluk. Verdrietig trekt zij zich terug op de Leeuwenhof, bij haar moeder en grootmoeder. Daar is ze hard nodig, want het eerbiedwaardige landgoed verkeert in slechte staat. Solveig heeft allerlei ideeën om het huis en het omringende landgoed te redden, maar welke zijn goed en haalbaar?

Als er een gast uit Amerika en een aantrekkelijke zakenman uit Stockholm op de Leeuwenhof arriveren, opent hun inbreng en kennis voor Solveig de deur naar de wijde wereld. Ze wil niets liever dan een nieuwe start maken, voor de Leeuwenhof en voor de liefde. Maar kan ze haar verdriet om haar verloren geluk achter zich laten?

In de pers
‘Deel 1 van de trilogie De vrouwen van de Leeuwenhof staat als een huis. Over keuzes maken en je hart volgen. Een aanrader.’ Algemeen Dagblad
‘De verslavende nieuwe serie voor de lezers van De zeven zussen.’ NCRV-gids
‘Houdt u van de boeken van Lucinda Riley en Santa Montefiore? Dan zult u Corina Bomann zeker waarderen.’ MAX Magazine

Corina Bomann (1974) woont op het Duitse platteland, waar ze in alle rust kan schrijven. Haar romans staan in Duitsland steevast hoog in de bestsellerlijsten. Bij Boekerij verschenen al meerdere succesvolle romans, waaronder Agenta’s erfenis, Het vlindereiland, De jasmijnzussen en De stormroos.

 

Bomann

Agneta's erfenis

Agneta's erfenis

Corina Bomann
€ 12,99
Mathilda's geheim

Mathilda's geheim

Corina Bomann
€ 21,99
Solveigs belofte

Solveigs belofte

Corina Bomann
€ 21,99