0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Crowdfundersavond

Beste crowdfunder van Donner! Hierbij nodigen we u graag uit voor onze speciale crowdfundersavond op donderdag 22 november van 19.30 (inloop vanaf 19.00) tot ca 21.45 uur. Aanmelden vóór vrijdag 16 november op cooperatie@donner.nl onder vermelding van het aantal personen; één of twee introducé(e)s zijn van harte welkom.

September vorig jaar, rond de start van de bouwwerkzaamheden, belegden wij onze laatste crowdfundersavond. Sindsdien zijn we twee keer intern verhuisd; inmiddels is Donner neergestreken op de plek in het gebouw waar de winkel zal blijven. Hoewel het beslist nog werk in uitvoering is, worden de contouren van het nieuwe Donner zichtbaar. Mocht u de boekhandel even niet hebben bezocht, dan is deze avond een uitgelezen kans om de vorderingen in ogenschouw te nemen. Graag vertellen wij u tijdens het officiële gedeelte van de crowdfundersavond over het laatste traject van de verbouwing, maar ook blikken we kort terug op de afgelegde weg. 


  
Wij bieden onze crowdfunders deze avond weer 20% korting op alle buitenlandse boeken, ramsj/aanbiedingen, cadeauartikelen, spellen, notitieboeken, agenda’s, ansichtkaarten, alle boeken van Antiquariaat Looijestijn en op de producten van Van der Heijde Bladmuziek en CD’s. Een goede gelegenheid om uw decembercadeau's aan te schaffen.

Het officiële gedeelte van de avond vindt plaats tussen 19.45 en 20.45 uur. De directie brengt verslag uit en er is een literair optreden van Lévi Weemoedt.

Lévi Weemoedt

Onlangs verraste Özcan Akyol met een nieuwe bloemlezing van de dichter, onder de titel Pessimisme kun je leren! Hun gezamenlijke optreden bij DWDD zorgde ervoor dat de bundel binnen één dag was uitverkocht. Op de avond van 22 november signeert Lévi Weemoedt bij Donner een volgende druk. 

Bear Valour

Verder klinkt er livemuziek door Bear Valour, donkere folk met een dromerige ondertoon, van Rotterdamse bodem. Er wordt een glas geschonken door Bontenbal Wijnen; hapjes worden verzorgd door onze horecapartner Diner at Donner. 

Wij hopen u en uw introducé(e)s te mogen ontmoeten op donderdag 22 november. 
  
Directie en medewerkers van Donner

meld u hier aan