0

De bijbel van de Nederlandse keuken

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

Janneke Vreugdenhil

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. I.v.m. verplichte Corona-sluiting momenteel niet af te halen.
€ 33,99
Omschrijving

Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp.

Janneke Vreugdenhil is kookboekauteur en (culinair) journalist voor onder meer het NRC Handelsblad en diverse radio- en televisieprogramma's. Van haar hand zijn sinds 2001 meer dan tien kookboeken verschenen, waaronder Comfort food, I love groente (verkozen tot Lekkerste Vegetarische Kookboek), Altijd Feest en Solo Food - waarmee ze in 2017 internationaal doorbrak.

Specificaties
  • Uitgever
    Carrera
  • Druk
    1
  • Verschenen
    okt. 2020
  • Bladzijden
    496
  • Genre
    Eten en drinken algemeen
  • Afmetingen
    218 x 162 x 45 mm
  • Gewicht
    1230 gram
  • EAN
    9789048847341
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
De snelle bakplaat

De snelle bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
De wereldse bakplaat

De wereldse bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99
Jamie's VEG

Jamie's VEG

Jamie Oliver
€ 29,99
Rijst

Rijst

Emily Kydd
€ 17,99