• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

DeDikkevanDam

van aardappel tot zwezerik

Johannes van Dam

DeDikkevanDam
DeDikkevanDam

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2014

    € 39,99

DeDikkevanDam

van aardappel tot zwezerik

Johannes van Dam

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 39,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Al meer dan dertig jaar geldt Johannes van Dam als de ultieme vraagbaak voor alles wat op tafel komt en wat je moet doen om het daar te krijgen. Hij heeft zijn kennis en ervaring in tintelende artikelen gevat, die voor iedere kok, huiselijk zowel als professioneel, toegankelijk zijn. Met zijn restaurantrecensies (‘Proefwerk’) in Het Parool heeft hij de lat hoog gelegd, en daarmee bijgedragen aan de opvallend toegenomen kwaliteit van de Nederlandse restaurants.
Met Dedikkevandam kreeg de Nederlandse gastronomie een nieuwe standaard aangereikt. Niet alleen kan het boek dienen als onmiskenbaar naslagwerk en (met zijn talloze recepten) als origineel kookboek, ook is het een genot om te lezen. De succesvolle eerste editie is nu door Van Dam geheel bijgewerkt en aangevuld met ruim 60000 woorden: zo’n 15% aan nieuwe artikelen. Daarmee is Dedikkevandam nog onmisbaarder geworden dan hij al was.

‘De manier waarop Van Dam over eten schrijft is voorbeeldig: met veel eruditie, wetenschappelijke nieuwsgierigheid, een groot gevoel voor humor en een elegante manier van formuleren.’ Rudy Kousbroek in NRC Handelsblad

Over de eerste editie van Dedikkevandam:

Dedikkevandam is een culinaire goudmijn vol kennis en recepten.’ – de Volkskrant

‘Een boek dat iedere liefhebber van lekker eten en van cultuur en van geschiedenis in zijn boekenkast moet hebben staan. Of beter nog, immer opengeslagen moet hebben liggen op de keukentafel.’ – Het Parool

Dedikkevandam, het levenswerk van Johannes van Dam, waarin de wortels van de Hollandse keuken worden blootgelegd in weetjes, wijsheden en recepten.’ – HP/ De Tijd

Specificaties

  • Uitgever
    Nijgh & Van Ditmar
  • Druk
    8
  • Verschenen
    okt. 2014
  • Bladzijden
    896
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    267 x 192 x 51 mm
  • Gewicht
    1975 gram
  • EAN
    9789038899824
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Anna's perfecte smaken

Anna's perfecte smaken

Anna Jones
€ 34,99  € 29,99
Ovenschotelbijbel

Ovenschotelbijbel

Janneke Philippi
€ 34,99
Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
Flavour

Flavour

Sabrina Ghayour
€ 27,50
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€ 22,99