0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 26,95

Mary-Anne Boermans believes passionately that traditional British food, refined over centuries, can be tastier, healthier, more exciting and easier to prepare than anything mass-produced. Goose, shrimp, parsnips et al will be potted, stewed and fricasseed into hearty, flavourful food that stands up to the best modern recipes.

  • Bindwijze: Hardback / gebonden
  • Uitgever: Vintage Publishing
  • Verschenen: mei 2017
  • Taal: Engels
  • Bladzijden: 352
  • Genre: Koken: nationale & regionale keuken
  • Dimensies: 149 x 225 x 44 Millimeters
  • Gewicht: 948 gram
  • EAN: 9780224101325

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Lonely Planet's Ultimate Eatlist

Lonely Planet's Ultimate Eatlist

Lonely Planet
€ 31,50
Chicken And Rice

Chicken And Rice

Shu Han Lee
€ 27,95
Curry Guy Easy

Curry Guy Easy

Dan Toombs
€ 16,50
Made In Vietnam

Made In Vietnam

Tracey Lister
€ 18,95