0
Vanaf €15,- geen verzendkosten.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
Snelle levering aan huis, maar ook af te halen in de winkel.
€ 25,50

Mary-Anne Boermans believes passionately that traditional British food, refined over centuries, can be tastier, healthier, more exciting and easier to prepare than anything mass-produced. Goose, shrimp, parsnips et al will be potted, stewed and fricasseed into hearty, flavourful food that stands up to the best modern recipes.

  • Bindwijze: Hardback / gebonden
  • Uitgever: Vintage Publishing
  • Verschenen: mei 2017
  • Taal: Engels
  • Bladzijden: 352
  • Genre: Koken: nationale & regionale keuken
  • Dimensies: 149 x 225 x 44 Millimeters
  • Gewicht: 960 gram
  • EAN: 9780224101325

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Dit product heeft nog geen uitgebreide reviews

Geef uw mening en schrijf als eerste een review.

Gerelateerde producten

Lonely Planet's Ultimate Eatlist

Lonely Planet's Ultimate Eatlist

Lonely Planet
€ 31,50
Nordic Baking Book

Nordic Baking Book

Magnus Nilsson
€ 37,95
Eat At The Bar

Eat At The Bar

Jo Gamvros
€ 31,50
Black Sea

Black Sea

Caroline Eden
€ 31,50
Joe Beef

Joe Beef

Frederic Morin
€ 56,95