Diner at Donner
Welkom bij Diner at Donner
Het team van Diner at Donner kiest voor vers, kwaliteit en ambachtelijk bereid en bij voorkeur uit de buurt. Goed brood van Jordy’s Bakery, super tompoucen, appeltaart en saucijzen van Patisserie Holtkamp, kaas van De Kaashoeve op de Binnenweg, vlees en vleeswaren van Slagerij Ooteman en chocolade van De Bonte Koe. De koffie komt van Man Met Bril, de groenten van Karel van der Vorm. Met de ingrediënten van deze leveranciers maken wij onze sandwiches, tosti’s, soepen en salades. Geen poespas maar lekkere smaken, vers en kwaliteit, dat is het uitgangspunt. Duurzaam en waar mogelijk biologisch.
Openingstijden Diner @ Donner
maandag | 11:00-17:00 | |
dinsdag | 10:00-17:00 | |
woensdag | 10:00-17:00 | |
donderdag | 10:00-17:00 | |
vrijdag | 10:00-17:00 | |
zaterdag | 10:00-17:00 | |
zondag | 12:00-17:00 |