0
Dutch cookbook
Dutch cookbook

Dutch cookbook

Machteld Smid

Hardback / gebonden | Engels
  • Niet leverbaar
€ 9,99
Omschrijving

The Dutch have never been known for their refined cuisine. Which does not come as a great surprise when you remember that they love eating raw herring with finely chopped onions - and that they wash it all down with a shot of jenever. Or take their national dish Stamppot: meat including bacon or sausage, potatoes and vegetables. They mash it all together, make an indentation and add gravy before eating. Their thick pea soup is served with bacon and rye bread, especially on wintery days. Very strange and yet: in its own unique way this is exactly what has made this small country so great. Try these recipes yourself!

Specificaties
  • Uitgever
    Fontaine Uitgevers
  • Vertaler
    Marcella Rijntjes
  • Verschenen
    dec. 2015
  • Bladzijden
    96
  • Genre
    Basis kookboeken
  • Afmetingen
    187 x 127 x 17 mm
  • Gewicht
    259 gram
  • EAN
    9789059566316
  • Bindwijze
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Engels

Reviews van klanten

Ook een review schrijven?

Log in op uw account of maak een eigen account aan.

Inloggen

Gerelateerde producten

Van Bovens leftovers

Van Bovens leftovers

Yvette van Boven
€ 29,99
Foolproof uit één pan

Foolproof uit één pan

Alan Rosenthal
€ 17,99
Nomnomnom

Nomnomnom

Dorothy Porker
€ 24,99
Vietnamees

Vietnamees

Uyen Luu
€ 25,95
De smaakvergelijking

De smaakvergelijking

Nik Sharma
€ 39,99