• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Dutch Oven

Recepten, tips en hete kolen

Tim Ziegeweidt & Sebastian Buchner

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2021

    € 16,99

Dutch Oven

Recepten, tips en hete kolen

Tim Ziegeweidt & Sebastian Buchner

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 23 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 16,99
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

Koken met power – meer dan 60 recepten voor de Dutch oven Wie houdt van gloeiende kolen en een open vuur kan niet zonder een Dutch Oven. De gietijzeren pan is ideaal om buiten te koken. Met de Dutch Oven kun je bijna overal bijna alles bereiden: boterzachte pulled pork, gehaktballetjes in tomatensaus en heerlijke aardappelgratin, maar ook appelcrumble met macadamianoten of breekbrood met maanzaadvulling. Daar gaan we, steek het vuur maar aan: - 60 recepten voor eenpansgerechten, vlees, wild, gevogelte, vis, brood, bijgerechten en zoete lekkernijen - Tips voor de aankoop van een Dutch oven, technieken en overige benodigdheden - Praktische tips voor het gebruik van de Dutch oven - Met handige brikettentabel voor de perfecte bereiding

Kookboek waarin beschreven staat hoe je in een gietijzeren pan met behulp van briketten, een Dutch oven, gerechten kunt bereiden. Het eerste hoofdstuk gaat over de aanschaf, gebruik en het onderhoud van de pan. In de daaropvolgende hoofdstukken volgen ca. 60 recepten, verdeeld in de hoofdstukken soepen en eenpansgerechten; rundvlees; varkensvlees; wild en gevogelte; vis-, schaal- en schelpdieren; brood en bijgerechten; zoet. De gerechten zijn niet verrassend en kunnen ook in een pan op het fornuis of in de oven bereid worden. Ieder recept beslaat twee pagina's. De ene pagina bevat aantal personen en ingrediënten, en de bereidingswijze die stap voor stap beschreven is. Een afbeelding van een cirkel geeft specifieke informatie over de moeilijkheidsgraad, de grootte van de pan, bereidingstijd en de temperatuur en hoeveel briketten daarvoor nodig zijn. Grappig is dat er ook briketten op de pan gelegd worden. Op de andere pagina een grote foto van het gerecht meestal gepresenteerd in de pan. Een mooi vormgegeven kookboek voor deze specifieke manier van koken in de buitenlucht.

Specificaties

  • Uitgever
    Veltman Uitgevers B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    feb. 2021
  • Bladzijden
    160
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    251 x 200 x 15 mm
  • Gewicht
    670 gram
  • EAN
    9789048319268
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Gezonde darmen

Gezonde darmen

Annemieke Jansen
€ 22,99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€ 25,99
Hete kolen compleet

Hete kolen compleet

Jeroen Hazebroek
€ 36,99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€ 34,99
Dé bakplaat

Dé bakplaat

Rukmini Iyer
€ 19,99