0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Boekpresentatie: Eddy Ouwens - van hitmiljonair tot schuldsanering

Boekpresentatie: Eddy Ouwens - van hitmiljonair tot schuldsanering
vr 25 augustus 201719:00 - 20:30
georganiseerd door Donner

'Van hitmiljonair tot schuldsanering' is een klassiek verhaal van rags to riches... and back again. Maar het is bovenal het verhaal van een icoon van de Nederlandse popgeschiedenis.

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

Hij verkocht tientallen miljoenen platen, won twee keer het Songfestival, produceerde talloze hits voor anderen en verwierf wereldfaam als Danny Mirror met 'I remember Elvis Presley'. Maar Eddy Ouwens kwam uit de goot van Rotterdam, waaruit hij zich opwerkte door als jongen benefietavonden te organiseren met sterren als Rob de Nijs en Johnny Jordaan. Hij zou multimiljonair worden, maar vanwege zakelijke misgrepen en een gokverslaving weer in diezelfde goot belanden.
Van hitmiljonair tot schuldsanering is een klassiek verhaal van rags to riches... and back again. Maar het is bovenal het verhaal van een icoon van de Nederlandse popgeschiedenis.

Eddy Ouwens (1946) is zanger, performer en producer. Met The Eddysons behaalde hij zijn eerste hit en als Danny Mirror veroverde hij de wereld. Hij schreef en produceerde talloze hits voor o.a. Teach-In, Thijs van Leer, Petula Clark, The Shoes en Bolland & Bolland, en was oprichter van platenmaatschappij ABCD