0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Een Bijbel

Een Bijbel
wo 17 januari 2018

door Leon van Vliet | Afdeling Aanbiedingen & Ramsj

Zien is geloven: een prachtig vormgegeven, originele interpretatie van de mooiste Bijbelverhalen voor een spotprijs.

In een ver verleden had ik een schoonmoeder die haar zondagse bezoek aan de kerk altijd combineerde met een warme maaltijd vroeg in de middag. Standaard. Aan die dagindeling kon ik nog wel wennen, maar aan haar kookkunsten niet. Als we ons dan door die culinaire afstraffing hadden heen geworsteld las het beste mens tot besluit vervolgens een stuk tekst uit de Bijbel. Ook dat was geen traktatie om blij van te worden. Mijn schoonmoeder mocht dan geen talent hebben voor de kookpot, ze was wel gezegend met een vervelend stemgeluid wat een hele andere dimensie gaf aan een oude Bijbelse vertaling. Gemiddeld een kwartier duurde dat nare gebrom, die monotone marteling, waarbij zelfs de mooiste verhalen veranderden in een brij van grijze langdradige lappen van nietszeggende taal. Op die manier moest je wel een hekel krijgen aan de Bijbel!

En dat hoeft helemaal niet. Integendeel. Zojuist is er bij de Ramsj een Bijbel binnengekomen die zo verbluffend mooi is dat je er in blijft kijken. Het betreft een geheel nieuwe, gedurfde en originele interpretatie van de mooiste Bijbelverhalen aangevuld met absoluut fabelachtig mooie illustraties. Deze Bijbel is een onmisbaar boek voor wie voor het eerst kennis maakt met de verhalen of ze opnieuw wil ontdekken.

Zolang de voorraad strekt bieden we dit prachtig gebonden boek inclusief leeslint aan voor de belachelijke lage prijs van € 15,-.

Het meest gelezen boek is er in vele gedaanten. Volgens mij is dit de mooiste!

Ook fijn voor schoonmoeders!

Leon van Vliet
Leon van Vliet Afdeling Aanbiedingen & Ramsj

Over Leon van Vliet

Als er ergens een voordeeltje te behalen valt is Leon er als de kippen bij. Hij koopt in binnen- en buitenland de mooiste boeken in voor weinig geld. Daar wordt u als klant dan uiteindelijk weer blij van.