0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

‘Een Kookboek’ van Vlaming Seppe Nobels uitgeroepen tot Gouden Kookboek 2021

‘Een Kookboek’ van Vlaming Seppe Nobels uitgeroepen tot Gouden Kookboek 2021
do 4 november 2021

Aan de vooravond van de Kookboekenweek wordt de winnaar van Het Gouden Kookboek bekend gemaakt. Het Gouden Kookboek is de prijs voor het beste oorspronkelijk Nederlandstalige kookboek van het voorgaande jaar. Een gedegen vakjury stelt een longlist en vervolgens een shortlist samen en komen uiteindelijk tot een winnaar. De winnaar van 2021 is 'Een kookboek' van Vlaming Seppe Nobels.

Seppe Nobels staat met restaurant Graanmarkt 13 al jaren in de top tien van beste groenterestaurants ter wereld. Zijn motto: laat de groenten in elk gerecht schitteren en geef er vlees, vis of gevogelte bij als je daar zin in hebt.

Met Een Kookboek laat de chef je zijn 450 beste klassiekers proeven. Door te koken met seizoensgroenten van bij ons, trekt Seppe de kaart van de duurzaamheid. Groenten vormen de rode - of beter : groene - draad in dit culinaire verhaal. Dit boek is het resultaat van tien jaar koken, zowel thuis als in de restaurants waar Seppe Nobels werkte. Hij verzamelde 450 recepten die iedereen gemakkelijk in zijn eigen keuken kan klaarmaken. Door ze met zo veel mogelijk mensen te delen, wil de auteur onze culinaire klassiekers niet alleen bewaren, maar ook 'vergroenen'. Alle recepten in dit unieke boek krijgen bovendien een NutriScore®. Dit systeem werd door voedingsexperts ontwikkeld en toont in een oogopslag of een product of recept goed voor je is of dat je er beter met mate van eet.

Een onmisbare groentekookbijbel voor al wie van lekker gezond houdt.

ga naar Kookboekenweek 2021