• Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Een ode aan groenten

boordevol recepten, technieken & tips

Alice Zaslavsky

Alle bindwijzen en edities

  • Hardback / gebonden

    2021

    € 40,00

Een ode aan groenten

boordevol recepten, technieken & tips

Alice Zaslavsky

Hardback / gebonden | Nederlands
  • Op werkdagen voor 16.00 besteld, dezelfde dag verstuurd.
  • Op voorraad in onze winkel. Afhalen tijdens openingsuren.
€ 40,00
  • Vanaf €15,- geen verzendkosten.
  • 30 dagen ruiltermijn voor fysieke producten

Omschrijving

GENOMINEERD VOOR KOOKBOEK VAN HET JAAR 2021! Dit is niet zomaar een kookboek over groenten, dit is een kookboek waar je van gaat houden. Het laat zien hoe je nog meer uit groenten kunt halen door variatie in kooktechnieken met groenten in de hoofdrol: behalve koken, stomen en blancheren zijn veel groenten ook geschikt om te konfijten, schroeien, roosteren, frituren, stoven of karamelliseren. Niet alleen het toepassen van diverse bereidingswijzen levert verrassende resultaten op, ook kennis over smaakcombinaties. Rode biet past perfect bij daikon, citrus of walnoten. Combineer prei met ansjovis of karwijzaad of venkel met sinaasappel en Parmezaan. De innovatieve recepten zijn maakbaar voor iedereen en overheerlijk: radijsjes uit de oven met kruidenboter of raapjes in cider met een crumble van zuurdesembrood. Serveer geroosterde radicchio met een dressing van kappertjes en zure kersen of broccolisteaks met tkemali. Dit standaardwerk geeft bewaar- en conserveertips en handige weetjes en adviezen van bekende chef-koks. De recepten zijn niet allemaal vegetarisch maar zijn makkelijk te transformeren zodat iedereen kan meegenieten: van aardpeer tot en met zoete aardappel.

Alice Zaslavsky is dé nieuwe frisse wind in het culinair landschap en wordt wereldwijd erkend vanwege haar expertise en moderne, toegankelijke benadering van koken en eten. Zaslavsky is culinair correspondent van ABC News Breakfast en ABC Radio en bedenker van Phenomenon, een gratis digitale toolbox voor scholen om dagelijks gezonde maaltijden te ontwikkelen voor hun leerlingen.

Specificaties

  • Uitgever
    Good Cook B.V.
  • Druk
    1
  • Verschenen
    jan. 2021
  • Bladzijden
    488
  • Genre
    Kookkunst / eten en drinken
  • Afmetingen
    270 x 211 x 49 mm
  • Gewicht
    2002 gram
  • EAN
    9789461432506
  • Hardback / gebonden
    Hardback / gebonden
  • Taal
    Nederlands

Gerelateerde producten

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien laat haar eten zien - vol. 2

Pien Wekking
€ 26,99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€ 25,99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€ 25,99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€ 23,95
We love groente

We love groente

Janneke Vreugdenhil
€ 29,99