Omschrijving
Eet als een expert mini helpt je met de volgende vragen * Wat is écht belangrijk om te weten over borstvoeding en kunstvoeding? - Wat is het verschil tussen moedermelk en kunstvoeding? - Helpt indikken van melk om beter te slapen? - Moet je bij warm weer extra melk geven? *Hoe begin je met het eetavontuur? - Helpt vroeg starten met vaste voeding allergieën te voorkomen? - Hoe zie ik dat mijn baby klaar is voor meer dan melk? - Begin ik met puree of stukjes? *Wat kun je beter niet geven aan je baby? - Hoe evolueer je naar volledig mee eten met de pot? - Hoeveel melk heeft mijn baby nodig naast de vaste voeding? - Hoe vaak moet mijn baby eten? *Wat als je peuter plots steeds kieskeuriger wordt? - Help, mijn peuter weigert groente - Wat voor bekers, borden en bestek zijn geschikt om te gebruiken?
Eline Tommelein Eline is apotheker, lactatiekundige en doctor in de farmaceutische wetenschappen. Ze is Professor aan de Vrije Universiteit Brussel en doceert naast een aantal farmaceutische vakken ook “voeding in de eerste twee levensjaren”. Rolinde Demeyer Rolinde is kinderdiëtist, lactatiekundige, wetenschapper, auteur, spreker, mama, … Als moeder van drie heeft ze geleerd dat je niet alles kan voorspellen en plannen. Dat wat werkt bij het ene kind, niet altijd bij het andere werkt. Ze hebben allemaal hun eigen handleiding en dat kan even zoeken zijn. Marijke Berkenpas Marijke is diëtist en voedingswetenschapper. Ze werkte ruim 12 jaar als diëtist in een academisch ziekenhuis en richtte in 2013 het evidence based foodcollectief I’m a Foodie op. Online en offline wetenschap vertalen op een eigentijdse en aansprekende manier is haar passie. Ze is mede-auteur van de bestseller Eet als een expert: het eerste ‘I’m a Foodie presents‘ boek dat in 2016 uitkwam.