0

Verzilver nu uw waardebon!

Eindejaarsactie: waardebon van €5 voor korting op 100 toptitels!

Tot en met 24 december krijgt u bij aanschaf van €25 aan boeken een waardebon ter waarde van €5 cadeau. Deze waardebon kunt u in de periode van 27 december 2017 tot en met 27 januari 2018 inleveren bij aanschaf van één van de 100 geselecteerde titels. Bekijk hier de lijst met 100 toptitels

 

Hoe werkt het?

Koop bij ons in de winkel in de periode tot en met 24 december in één keer voor minimaal €25 aan boeken, dan krijgt u van ons de waardebon van €5. We bieden u de waardebon op 3 manieren aan:

 • via de Donner Readr app: u kunt de app downloaden op uw mobiele telefoon voordat u uw aanschaf doet. Bij aanschaf laat u de app scannen bij de kassa. De waardebon wordt daarna automatisch bijgeschreven in uw app. Wij laten u weten zodra het moment van inwisselen is aangebroken en herinneren u er kort voor het aflopen van deze periode nog eens aan.
 • via de Donner klantenkaart: bij aanschaf geven we u een klantenkaart mee of u laat de klantenkaart die u al heeft scannen. U maakt via https://www.readr.nl/nodiguit/LbeFTbZ een account aan en voegt daar het nummer van de klantenkaart toe. De waardebon wordt u daarna per mail toegestuurd. Wij laten u weten zodra het moment van inwisselen is aangebroken en herinneren u er kort voor het aflopen van deze periode nog eens aan.
 • als papieren voucher: als u geen gebruik wil maken van app of klantenkaart, dan krijgt u een papieren waardebon mee.

 Met de Donner Readr app & klantenkaart bieden we u nog meer voordelen. U leest hieronder welke dat zijn en hoe u zich aan kunt melden:

Donner Readr App & klantenkaart

Wij bieden u hierbij de Donner klantenkaart / klantenapp aan. Deze app & kaart zijn in samenwerking met de Koninklijke Boekverkopersbond ontwikkeld. 

Wat zijn de voordelen voor u als klant:

 • Een paar keer per maand bieden we u op bepaalde dagen een kortingsactie aan: bijvoorbeeld op Engelstalige boeken, cadeau-artikelen, ramsj-boeken. (De meeste nieuwe Nederlandstalige boeken vallen onder de Wet op de Vaste Boekenprijs en mogen daardoor niet met korting verkocht worden).
 • We houden u via de app op de hoogte van de evenementen die wij organiseren
 • U ontvangt van ons tips over boeken en andere producten, nieuws over Donner en over de wereld van het boek.
 • Onze evenementen zijn al gratis, dus daar kunnen we u geen extra korting geven. Maar we zullen u wel bij bepaalde activiteiten van onze partners een korting op de toegangsprijs aanbieden.
 • Uw plastic boekenbonkaarten kunt u op de app plaatsen, zodat u ze altijd bij u heeft.

De Readr App

Wat moet u doen om de Donner Readr-app te activeren? Klik op onderstaande button

aanmelden Readr App

Klik in het hokje naast “ik accepteer de algemene voorwaarden en begrijp de inhoud van de privacyverklaring.”

En klik daarna op “meld je aan”. 

U ontvangt daarna ter controle nog een welkomsmail van Readr, waarin u gevraagd wordt om uw account te activeren. Dat kunt u doen door op de button “activeer account” in deze mail te klikken. Na deze stap is uw account actief.

U kunt nu op uw smartphone via de Appstore of via de Google Play-store de app downloaden en met uw emailadres en wachtwoord inloggen. Als u geen gebruik van de app wilt maken, dan sturen we u geen notificaties via de app, maar houden we u per email op de hoogte.

De Klantenkaart

In de winkel bieden we ook een fysieke klantenkaart aan. Zodra u zich aangemeld heeft bij Readr kunt u het nummer van deze kaart toevoegen aan uw app. Dit kunt u doen door op de barcodeknop naast uw profiel te klikken. Daar komt u de mogelijkheid “voeg een klantenkaart toe” tegen. Klik daarop, er verschijnt een popup-scherm. Geef daar het nummer van uw klantenkaart in en klik op voeg toe. Uw fysieke klantenkaart is aangemeld bij uw account.

Ook als u zich niet via Readr wilt aanmelden, dan kunt u uiteraard wel gebruikmaken van de fysieke klantenkaart. Stuur dan een mail naar donnernieuwsbrief@donner.nl  met daarin de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres, postcode en woonplaats
 • Emailadres
 • Nummer van uw Donner klantenkaart.