0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Eljero Elia signeert 'Feyenoord de eerste van de eeuw'

Eljero Elia signeert 'Feyenoord de eerste van de eeuw'
wo 24 mei 201712:00 - 14:00
georganiseerd door Donner

Eljero Elia signeert aanstaande woensdag 24 mei tussen 12.00 en 14.00 uur het boek 'Feyenoord de eerste van de eeuw'. (overige Feyenoord-titels zal hij niet signeren)

  • Entree: Toegang vrij
  • Locatie: Donner podium

Feyenoord was altijd de eerste van Nederland met winnen: eerste Europa Cup I, eerste Wereldbeker voor clubs, eerste UEFA Cup. Maar Feyenoord was niet zo heel vaak de beste.

Het legioen zingt, scheldt, hunkert, toont zelfspot en trouw. Het cultiveert het eigen lijden, want Feyenoord wint nooit gemakkelijk. Maar dat hoeft ook helemaal niet voor een club die zich gaarne afficheert met het stadsmotto 'sterker door strijd'. Moeilijk winnen, en niet zo vaak, is zeker zo mooi als veel winnen. Feyenoord won in deze eeuw de UEFA Cup in 2002 en de KNVB-beker in 2008 en 2016, maar nooit het kampioenschap. Tot 2017.

Willem Vissers en Bart Vlietstra verrijkten interviews uit de Volkskrant met onder anderen Dirk Kuijt, Eljero Elia, Karim El Ahmadi, Nicolai Jørgensen en Leo Beenhakker, en voegden tal van nieuwe stukken toe. Met supporters, met Louis van Gaal over zijn Feyenoordgevoel, met Wouter Bos, Ronald Koeman, Rinus Israel, Pierre van Hooijdonk en veel anderen. 'Feyenoord, de eerste van de eeuw', is een document over een unieke landstitel; de eerste sinds de eeuwwisseling.

Eljero George Rinaldo Elia  is een Nederlandse betaald voetballer die bij voorkeur als linksbuiten speelt. Hij tekende in augustus 2015 een in eerste instantie tweejarig contract bij Feyenoord, dat hem transfervrij overnam van Werder Bremen. Elia debuteerde in september 2009 in het Nederlands voetbalelftal.