0
  • Geen verzendkosten vanaf €15,-
  • Uw cadeaus gratis ingepakt
  • Bestellen zonder account mogelijk

Elvis de legende

Elvis  de legende
do 16 november 2017

door Leon van Vliet | Afdeling Aanbiedingen & Ramsj

Elvis Presley. Wie kent ‘m niet? Left the building 40 years ago! Daar valt natuurlijk helemaal niets nieuws meer over te melden. De echte fan (u kent er vast wel één) heeft namelijk alles al verzameld. Zou je denken.

Maar dan is er altijd wel weer ergens een archief waar ineens onbekende documenten opduiken. En nieuw beeldmateriaal. Dat maak het interessant om er een leuk boek van te maken. Uitgeverij Librero kan dat heel goed. Zojuist verschenen bij deze uitgeverij is het boek: “Elvis de Legende”. Het betreft de geautoriseerde uitgave met archiefmateriaal uit Graceland. Ik heb net zo veel met Elvis als met Max Verstappen en zijn kekke racekarretje. Het interesseert me eigenlijk niks. En dan ga ik nu vertellen dat dit boek prachtig is uitgegeven en u op een inspirerende reis zal meenemen door de archieven om het verhaal te vertellen van de eerste -en grootste- rock ’n roll-ster. Van zijn albums en zijn films tot zijn persoonlijk leven en zijn gigantische nalatenschap. Aangevuld  met een unieke verzameling prachtige foto’s, nauwelijks eerder getoonde memorabilia en persoonlijke documenten uit Elvis’ archieven in Graceland. Zonder overdrijven is dit een fijn boek dat de echte Elvis-fan zou moeten hebben. Het is trouwens ook heel feestelijk om cadeau te doen. Bijvoorbeeld met sinterklaas of met kerst. Voor slechts € 19,95 is dit stevig gebonden naslagwerk zonder meer een cadeau waarvoor je je niet hoeft te schamen. Zei de rasechte niet Elvis-fan.

 

Leon van Vliet
Leon van Vliet Afdeling Aanbiedingen & Ramsj

Over Leon van Vliet

Als er ergens een voordeeltje te behalen valt is Leon er als de kippen bij. Hij koopt in binnen- en buitenland de mooiste boeken in voor weinig geld. Daar wordt u als klant dan uiteindelijk weer blij van.