0
Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€25.00
Description

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leert Rutger van den Broek je stap voor stap alle belangrijke basisbaktechnieken: van amandelspijs en bladerdeeg tot Italiaanse meringue en citrusschilletjes konfijten. Daarnaast biedt Bakbijbel meer dan 160 bakrecepten: van tijdloze klassiekers als appeltaart, kletskoppen, slagroomsoesjes en wentelteefjes tot originele brownies, friandises, tulband en pistachepavlova á la Rutger. Ook geeft Rutger allerhande tips, praktische aanwijzingen en originele serveersuggesties voor het allerlekkerste en mooiste bakresultaat.

Rutger van den Broek gooide hoge ogen als winnaar van de eerste editie van Heel Holland Bakt. Als kind klom hij al op het aanrecht als zijn moeder aan het bakken was. Eerder verschenen onder meer Het hartige bakboek, Rutger bakt, Rutger bakt feestelijk en Cakes. Van zijn bestsellers Bakbijbel en Koekjesbijbel zijn inmiddels meer dan 70.000 exemplaren verkocht. Ook heeft Rutger een veelgelezen bakblog RutgerBakt.nl.

Specifications
  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    May 2021
  • Pages
    496
  • Theme
    Food and drink in general
  • Dimensions
    218 x 163 x 47 mm
  • Weight
    1250 gram
  • EAN
    9789048861262
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

New Italian

New Italian

Sergio Herman
€34.99
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€21.99
Job en Perry

Job en Perry

Perry de Man
€29.99
De groene barbecue

De groene barbecue

Rukmini Iyer
€21.99