• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

BBQbijbel

van asperges tot zwezerik

Julius Jaspers

BBQbijbel
BBQbijbel

All bindings and editions

BBQbijbel

van asperges tot zwezerik

Julius Jaspers

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€33.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

BBQbijbel is hét naslagwerk voor de barbecueliefhebber
Barbecueën is populairder dan ooit tevoren. Waar vroeger een barbecue uit spareribs en worst bestond, bereidt men nu complete maaltijden op de grill. Groente, vis, schaal- en schelpdieren en zelfs fruit zijn hierbij inmiddels net zo geliefd. In BBQbijbel laat barbecuekoning Julius Jaspers aan de hand van duidelijke stap-voor-stapfoto's en heldere iconen zien wat er allemaal mogelijk is en geeft hij zijn 250 meest geliefde recepten prijs.

BOORDEVOL HANDIGE BBQTRUCS
UITLEG VAN BBQBENODIGDHEDEN EN -BEGRIPPEN
HELDERE HOW-TO'S EN BBQTECHNIEKEN
DUIDELIJKE STAP-VOOR-STAPFOTO'S
MEER DAN 250 BBQRECEPTEN
DIVERSE CONDIMENTEN


Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's 'Topchef'. Nu schrijft hij kookboeken, BBQbijbel is zijn tiende boek, en heeft hij twee restaurants in Amsterdam waaronder Julius Bar & Grill.


DE PERS OVER SMARTBBQ
'Ontsteek de vuren! Of je nu het liefst kookt op kooltjes, hout of gas; Julius Jaspers heeft voor elke barbecue de juiste recepten.'
ELLE ETEN

'Het boek staat vol met tips, trucs en recepten.'
NRC



Julius Jaspers (1962) opende na zijn eindexamen een restaurant in Frankrijk, was traiteur en cateraar in Amsterdam, gaf leiding aan het familiebedrijf Studio Bazar, en presenteerde RTL's Topchef. Hij stond aan de basis van de restaurants Julius Bar & Grill en Happyhappyjoyjoy. Nu schrijft hij kookboeken, waaronder barbecuekookboeken.

Specifications

  • Publisher
    Carrera
  • Edition
    1
  • Pub date
    Apr 2016
  • Pages
    512
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    219 x 161 x 46 mm
  • Weight
    1300 gram
  • EAN
    9789048832507
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Patisserie Coucou

Patisserie Coucou

Enzo Pérès-Labourdette
€38.99
Meesterbakkers

Meesterbakkers

Zineb El Moudden
€25.99
Zeeuws Bakboek

Zeeuws Bakboek

Judith den Boer
€23.95
De groene bakplaat

De groene bakplaat

Rukmini Iyer
€25.99
We love groente

We love groente

Janneke Vreugdenhil
€29.99