0

Buitenkok in 4 seizoenen!

BBQ52 - The Cooking Conductor

Roy Voogd

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€27.50
Description

Buitenkok in 4 seizoenen! Meer dan 175 BBQ-recepten, maar toch is dit geen kookboek. Het boek vertelt je alles over kamado's zoals de Big Green Egg. Bovendien is het een logboek van de aanstekelijke ontdekkingsreis waarin een dirigent in vier seizoenen buitenkok werd. Ieder gerecht is een stap in het avontuur waarin The Cooking Conductor je meeneemt om als hobbykok de wereld te ontdekken rond de kamado, dé culinaire keramische barbecue. In een enthousiaste samenwerking met grote culinaire partners zoals Big Green Egg, Magimix, Le Jean Vleesatelier, Forged Messen en Van Beekum Specerijen ontstaat alle ruimte voor creativiteit. Simon Lévelt Alkmaar is als partner misschien verrassend in de BBQ-wereld, maar als fan van thee als maaltijdbegeleider wijkt The Cooking Conductor ook hierin af van de gebaande paden met wijn en bier. Een creatief en smakelijk avontuur in meer dan 175 recepten en eigen fotografie, 52 weken lang in vuur en vlam vastgelegd via zijn foodblog op bbq52.nl. Met ervaringstips en achtergrondverhalen zoals alleen een hobbykok die aan andere hobbykoks kan doorvertellen. Smakelijke inspiratie voor alle Grillmasters van de Achtertuin die nóg meer heerlijk plezier uit hun kamado willen halen. Van groentje tot geroutineerd Big Green Egg’er in 52 weken buitenkoken.

ROY VOOGD Status Quo: dirigent, cultureel ondernemer en culinair avonturier Levensgenieter pur sang *** Inspirator, motivator & verbinder *** Maker van meerwaarde Na meer dan 20 jaar bedrijfsleven als directeur/eigenaar van zijn bureau voor marketing/communicatie en dirigentschap als sport in de avond, heeft Roy Voogd sinds 2017 zijn passies ruim baan gegeven om de tweede helft van zijn werkende leven in te vullen op de verbindende bruggen van muzikale en culinaire activiteiten. Gepassioneerd dirigent en culinair avonturier met brede belangstelling voor het delen van het Grote Genieten. Ruim 25 jaar ervaring in public relations, marketing, communicatie, project-/eventorganisatie én als musicus gaf Voogd zijn inzicht dat “life long learning” een bewuste keuze is om te kunnen blijven groeien en dat primair plezier daarbij essentieel is. Lees meer op www.royvoogd.nl

Specifications
  • Publisher
    Guardian Publish
  • Edition
    1
  • Pub date
    Feb 2021
  • Pages
    248
  • Theme
    Basic cookbooks
  • Dimensions
    283 x 227 x 20 mm
  • Weight
    1217 gram
  • EAN
    9789090340500
  • Product form
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

Customer reviews

Want to write a review?

Log in to your account or create your own account.

login

related products

Eten als de beste!

Eten als de beste!

Hugh Fearnley-Whittingstall
€27.99
Jamie's VEG

Jamie's VEG

Jamie Oliver
€29.99
Een ode aan groenten

Een ode aan groenten

Alice Zaslavsky
€40.00
Bakbijbel

Bakbijbel

Rutger van den Broek
€25.00