• No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account
  • No shipping costs from € 15, -
  • Lists and tips from our own specialists
  • Possibility of ordering without an account

Café Mazahar

Modern mediterraan comfortfood

Merijn Tol

All bindings and editions

  • Hardback / bound

    2022

    €34.99

Café Mazahar

Modern mediterraan comfortfood

Merijn Tol

Hardback / bound | Dutch
  • Ordered on working days before 23h, dispatched the same day.
  • In stock in our store. Click & Collect possible during openings hours.
€34.99
  • From €15,- no shipping costs.
  • 30 days to change your mind and return physical products

Description

In Café Mazahar laat MERIJN TOL de mediterrane zon op je bord schijnen: van Beiroet tot Palermo, van oost tot west. Een plek waar oranjebloesems geuren, je lekkere muziek hoort en waar lange tafels klaarstaan met de heerlijkste gerechten. Café Mazahar bevat ruim tachtig recepten – waarvan zeventig vega of vegan – voor modern mediterraan comfortfood, waarbij Merijn zich liet inspireren door de tradities van de Meditérranée. Want traditie moet je vandaag vieren en meenemen naar morgen. Dit kookboek geeft een geheel eigen culinaire kijk op de Meditérranée. Vol zalige, simpele en als bonus gezonde heerlijkheden van ochtend tot avond.

‘Je voelt dat het mooie boek Café Mazahar voortkomt uit Merijns grote passie voor Libanon en het Libanese eten.’ – Claudia Roden

‘Merijn kookt precies zoals ik het graag zie: met veel crispies, frisse smaken, idioot veel kruiden en genoeg platbrood om alles mee op te scheppen. Haar smaken zijn perfect in balans, waardoor je al haar recepten keer op keer opnieuw maakt.’ – Emma de Thouars

‘Een oogverblindend en inspirerend kookboek, gevuld met heerlijke, zonovergoten recepten die je meenemen op een reis naar onbekende, maar toch vertrouwde plekken.’ – Sami Tamimi, chef en prijswinnend auteur van Falastin, Jeruzalem en Ottolenghi het kookboek.



Merijn Tol is kok, ontwikkelt receptuur, culinaire concepten, schrijft over eten en is foodstylist. Ze werkt als culinair redacteur voor delicious. en is creatief chef bij de Refugee Company. In 2019 verscheen haar kookboek Beiroet bij Nijgh Cuisine. Samen met Nadia Zerouali schreef zij bekroonde kookboeken over de Arabisch-mediterrane keukens. Zij hebben samen ook de productlijn Nadia & Merijn’s SOUQ.

Specifications

  • Publisher
    Nijgh & Van Ditmar
  • Edition
    1
  • Pub date
    Aug 2022
  • Pages
    272
  • Theme
    Cookery / food and drink
  • Dimensions
    266 x 218 x 29 mm
  • Weight
    1322 gram
  • EAN
    9789038811208
  • Hardback / bound
    Hardback / bound
  • Language
    Dutch

related products

Simpel

Simpel

Yotam Ottolenghi
€33.99
Brutto

Brutto

Russell Norman
€34.99
Chez Bijdendijk

Chez Bijdendijk

Joris Bijdendijk
€34.99
De bijbel van de Spaanse keuken

De bijbel van de Spaanse keuken

Raquel Palla Lorden
€34.99
Ramen Forever

Ramen Forever

Tim Anderson
€29.95